Fifty Shades of Grey

Ny film fra Fifty Shades-forfatteren på vei

"Faen. Jeg er hard. Så hard at det gjør vondt. Helvete."

Etter "Fifty Shades of Grey"-trilogiens massive suksess, teamer Universal og forfatteren E. L. James opp på ny - denne gangen for å filmatisere James' "The Mister", som toppet bestselgerlistene i løpet av 2019.

Ifølge Variety, skal det ha vært hete budrunder for å sikre seg filmrettighetene til boka. E.L. James, som selv produserte "Fifty Shades"-filmene, skal også produsere denne adaptasjonen - som forteller historien om den velstående britiske aristokraten Maxim Trevelyan som forelsker seg i sin Albanske husholderske Alessia Demachi, uvitende om at hun er på flukt fra menneskehandlere.

Har vi nok en heit (les: klein) filmopplevelse i vente, tro? Kremt, her følger et lite utdrag fra boka:

«Faen. Jeg er hard. Så hard at det gjør vondt. Helvete.»(...) «Jeg har henne. I min hule hånd. Jeg stønner. Hun er våt. Hun er klar. Dæven.»

Les også: I disse filmene har skuespillerne faktisk sex

Dakota Johnson og Jamie Dornan i Fifty Shades of Grey

Grå fascinasjon

Det har allerede gått åtte år siden den da ukjente E.L. James, som skrev fan-fiction på nettet under psevdonymet "Snowqueens Icedragon", publiserte første kapittel av "Fifty Shades"-trilogien.

Siden har en hel verden latt seg fascinere av forholdet mellom "Ana" og "Mr Grey". Forfatteren har solgt hele 150 millioner bøker, som har resultert i tre filmer; "Fifty Shades of Grey", "Fifty Shades Darker" og "Fifty Shades Freed". Til sammen har de spilt inn vanvittige én milliard dollar - og ikke minst; inspirert til en egen sexleketøy-serie.

Ingen overraskelse, egentlig - filmene har tross alt beriket verden med gullkorn som "Her eyes are brown, like bourbon, but flat." og “Don’t you like the butt drawer?”...