Fast & Furious

Vent, får vi se Ben Stiller i Fast & Furious 9?

Dette ryktet tar av på internett!

Et totalt uventet (og muligens ikke totalt troverdig) rykte, som hevder at Ben Stiller blir å se i "Fast & Furious 9", diskuteres nå heftig på internett. Det er kun få måneder til lansering av filmen, og tja...det virker litt merkelig å annonsere en ny karakter nå, helt på tampen.

Når det er sagt, inneholder filmen er allerede flere stjerner, biler, sykere stunts og mer drama enn noensinne, så vi antar at ingenting kan bli FOR mye. Selv ikke Ben Stiller. Det er Page Six som melder at Stiller har en hittil ukjent rolle i den kommende "Fast"-filmen, og at skuespillerens scener skal spilles inn "snart". Nettstedet skriver også at de har forsøkt å kontakte Stillers representanter, uten hell.

Les også: The Suicide Squad: Regissøren deler hjerteskjærende innlegg

Fast & Furious 9

Ikke utenkelig

Innspillingen av "Fast 9" var i utgangspunktet ferdig i november 2019, så dersom ryktet stemmer - regner vi med at Stillers rolle vil være minimal. Og nei, det er overhodet ikke utenkelig! Fast & Furious-spinoffen "Hobbs & Shaw", med Dwayne Johnson og Jason Statham, involverte for eksempel Ryan Reynolds, Rob Delany og Kevin Hart i cameo-roller - inkludert kun for å få folk til å le. Kanskje Stiller bare er en av mange moro-tryner vi kan vente oss i "F9"?

Uansett om ryktet er sant eller ei, er vi sikre på at regissør Justin Lin har et par overraskelser på lur når filmen inntar landets kinolerreter i mai.

"Fast & Furious 9" har norgespremiere 20. mai - les mer om filmen her