David Arquette og Ghostface i Skrik 4/Scream 4

Gammel kjenning vender tilbake i Skrik 5

Regissørene bak en av fjorårets kuleste skrekkthrillere skal ta seg av den femte filmen i metaskrekk-serien, og nå har de en veteran på laget!

Skrik er en fantastisk skrekkfilm, som blander nittitallsironi og metahumor med ekte grøss og mysterier. Filmen fikk tre oppfølgere, og én av skuespillerne som dukket opp i alle fire, var David Arquette, som spilte politimannen Dewey Riley. Nå er han bekreftet som første skuespiller i den kommende femte Skrik-filmen.

- Jeg er veldig glad over å få spille Dewey og gjenforenes med Skrik-familien min. Skrik har vært en så stor del av livet mitt, og for både fansens og min egen skyld kommer jeg til å hedre Wes Cravens arv.

Wes Craven – som regisserte de fire originale Skrik-filmene – døde i 2015, og Kevin Williamson, som skrev den første, andre og fjerde, har tidligere sagt at han ikke er interessert i å bidra til den femte filmen, men har nå blitt produsent.

De andre gjengangerne i serien var Neve Campbell og Arquettes ekskone Courtney Cox. De har verken bekreftet eller avkreftet at de vil dukke opp i Skrik 5, så vi venter i spenning.

I 2015 produserte MTV en serie basert på filmserien, men den fulgte ingen av karakterene fra de populære filmene. Etter at The Weinstein Company kollapset i kjølvannet av #metoo-avsløringer har rettighetene til Skrik-filmene endt opp hos et nytt produksjonsselskap, Spyglass Media Group.

Regissørene for Skrik 5 er Matt Bettinelli-Olpin og Tyler Gillet, som står bak den rå skrekkthrilleren Ready or Not.

Se hvor du kan streame Skrik her

Se hvor du kan streame Skrik 2 her

Se hvor du kan streame Skrik 3 her

Se hvor du kan streame Skrik 4 her

Se hvor du kan streame Skrik-serien her

Se hvor du kan streame Ready or Not her