Skrik

Skrik 5 har fått regissører

Regissørene bak en av fjorårets kuleste skrekkthrillere skal ta seg av den femte filmen i metaskrekk-serien.

Skrik er en fantastisk skrekkfilm, som blander nittitallsironi og metahumor med ekte grøss og mysterier. Filmen fikk tre oppfølgere.

I 2015 produserte MTV en serie basert på filmserien, men den fulgte ingen av karakterene fra de populære filmene. Etter at The Weinstein Company kollapset i kjølvannet av #metoo-avsløringer har rettighetene til Skrik-filmene endt opp hos et nytt produksjonsselskap, Spyglass Media Group.

Wes Craven – som regisserte de fire originale Skrik-filmene – døde i 2015, og Kevin Williamson, som skrev den første, andre og fjerde, har tidligere sagt at han ikke er interessert i å bidra til den femte filmen, men har nå blitt produsent.

Nå har Spyglass funnet regissørene sine Matt Bettinelli-Olpin og Tyler Gillet står bak den rå skrekkthrilleren Ready or Not, og ifølge The Wrap har de takket a til å ta på seg den femte Skrik-filmen.

Vi vet ikke om Skrik 5 blir en klassisk oppfølger, en nyinnspilling eller en reboot, eller hvem som skal skrive den kommende skrekkfilmen. Filmen skal etter planen i produkson i mai. Det gjenstår å se hvordan koronaviruset kommer til å påvirke den planen.

Se hvor du kan streame Skrik her

Se hvor du kan streame Skrik 2 her

Se hvor du kan streame Skrik 3 her

Se hvor du kan streame Skrik 4 her

Se hvor du kan streame Skrik-serien her

Se hvor du kan streame Ready or Not her