Michael Bay

Michael Bay skal lage katastrofefilm om COVID-19

Michael "BOOM!" Bay skal produsere en katastrofethriller om COVID-19-viruset, som for tiden er på utkikk etter skuespillere til hovedrollene.

Deadline melder at Transformers-, Armageddon-, og Bad Boys-regissør Michael Bay skal produsere en ny thriller om koronaviruset, som skal spilles inn om noen uker! Filmen heter Songbird, og foregår i 2022, etter at viruset har mutert og kommet tilbake i flere bølger. Vi krysser fingrene for at denne filmen kommer til å føles teit og utdatert innen den er ferdig!

Filmen vil bli regissert av Adam Mason (Into The Dark), som skrev manuset med Simon Boyes (Misconduct). Ingen involverte i filmen ville si nøyaktig hvordan de planlegger å gjennomføre innspillingen, siden California fortsatt er under lockdown. Fagforeningene for filmarbeidere i Hollywood jobber for tiden med å utforme sine egne sikkerhetsprotokoller, men filmskaperne bak Songbird har fått planene sine godkjent av fagforeninger.

Filmen er tilsynelatende en katastrofethriller i stil med Paranormal Activity og Cloverfield, og har et relativt lite budsjett. Deadlines journalist har blitt fortalt at flere skuespillere aldri vil oppholde seg i samme rom samtidig. Scener blir spilt inn etter at crewet har satt opp lys, kulisser og rekvisitter, og det vil ikke være noen scener der skuespillere tar på hverandre.

Det blir spennende å føle med på hvordan COVID-19-retningslinjene kommer til å påvirke filmer og serier som blir spilt inn det neste året. Kanskje vil det være påfallende lite fysisk kontakt mellom skuespillerne, eller kanskje flere kyss, klemmer og slåsskamper kommer til å bære preg av datamagi?

Songbird har ingen satt premieredato.