Tom Cruise i Mission: Impossible - Fallout

Mission: Impossible 7 må bytte ut en filmstjerne på grunn av korona

Mission: Impossible 7 var en av de første filmene som måtte avbryte innspillingen på grunn av COVID-19-pandemien. De skal snart fortsette opptakene, men det skjer uten Nicholas Hoult.

Mission: Impossible 7 var en av de første store filmene som forsinket produksjonen på grunn av den globale pandemien. Storfilmen, som spilles inn sammen med Mission: Impossible 8, skulle spille inn scener i Italia, et av de første vestlige landene som ble rammet hardt av viruset.

Produksjonsstaben begynner nå å planlegge resten av produksjonen, men på grunn av forsinkelsene, er ikke lenger Nicholas Hoult tilgjengelig. Mad Max: Fury Road-stjerna, som for tiden er aktuell med den snodige serien The Great, må trekke seg fra den planlagte skurkerollen han skulle spille i filmen.

Deadline forteller at Hoult kommer til å bli erstattet av Esai Morales (Ozark), som er 27 år eldre, så mye tyder på at rollen vil bli skrevet om.

Les også: Tom Cruise og Elon Musk skal lage en actionfilm i verdensrommet

Dette er den første, men kommer sannsynligvis ikke til å bli den siste, rolle-stokkingen som skjer på grunn av pandemien. Når filmer gjenopptar produksjonen flere uker eller måneder etter planen, har flere skuespillere kontrakter som binder dem til å spille i andre filmer og serier utover høsten.

Dette er ikke første gang Mission: Impossible har slitt med skuespillere som må jobbe på andre filmer. Henry Cavill spilte skurk i Mission: Impossible – Fallout samtidig som filmen Justice League gjennomgikk veldig omfattende restopptak. Paramount nektet Cavill å barbere barten sin. Derfor har Supermann en merkbart dataanimert overleppe i flere scener fra Justice League.

Les også: "The Snyder Cut" kommer endelig

Filmen skulle etter planen ha kinopremiere 23. juli 2021, på grunn av COVID-19-forsinkelse, er lanseringsplanen utsatt. Den nye premieredatoen er 19. november 2021.

Watchlist Mission: Impossible 7 her

Watchlist Mission: Impossible 8 her