Tom Cruise

Denne Mission: Impossible-stjerna vil gjerne joine Tom Cruise i verdensrommet

...og han er skråsikker på at han er i trygge hender med Cruise.

Av alle skuespillere i verden, var det selvfølgelig stuntkåte Tom Cruise som bestemte seg for å spille inn en helaftens romfilm - i verdensrommet (nei, vi tuller fremdeles ikke). Tidligere i sommer fikk vi vite at Doug Liman, som allerede har instruert Cruise i både "Edge of Tomorrow" og "American Made", er mannen som skal regissere det ambisiøse prosjektet - som selveste Elon Musk og Space X, samt NASA skal bistå med å dra i havn.

Så langt har ingen detaljer fra handlingen nådd oss, og det er uvisst om vi kan vente oss et Cruise-soloshow - eller om han får med seg en hel gjeng på laget.

Vel, en som allerede har uttrykt interesse for å dele romskip med Cruise, er Simon Pegg. Cruises skuespillerkollega fra "Mission: Impossible"-franchisen har allerede spilt i "Star Trek" og "Star Wars", så her snakker vi langt over middels kvalifisert...eller?

Les også: Shia LaBeouf tatoverte hele overkroppen for "The Tax Collector"

Simon Pegg og Tom Cruise i Mission: Impossible
Simon Pegg og Tom Cruise i Mission: Impossible

Pegg avslørte sin entusiasme for prosjektet i et nylig intervju med NME:

- I’d love to go into space, it would be amazing! But you know, you have to also think about your family and safety and stuff. Tom never does anything recklessly and all of his stunts are meticulously designed, rehearsed and trained for. If he does it, it will be really safe. So, I don’t know, you never know.

Pegg virker nærmest skråsikker på at han er i trygge hender med Cruise. Ikke vet vi, men å få navnet sitt skrevet i historiebøkene for evighetene, hjelper muligens også på motivasjonen? Uansett, det blir spennende å se om Peggs "frieri" fungerer, og eventuelt hvilke andre stjerner som får utdelt en gylden romdrakt (Cruise er ifølge Cinemablend allerede i full gang med å forberede seg til innspillingen ved å lære seg hvordan man bruker toalettet i null tyngdekraft...).

Mens vi venter på galskapen, kan vi glede oss til Christopher McQuarries "Mission: Impossible 7", som inntar kinosalene 19. november 2021. Jepp, full av koko stunts, den også...

Les også: 10 skuespillere som nesten døde på settet