Alex Winter og Keanu Reeves i Bill & Ted Face the Music

Excellent! Ny trailer til Bill & Ted Face the Music

Keanu Reeves og Alex Winter er tilbake i en ny og lengre trailer til Bill & Ted Face the Music, den veldig forsinkede Bill & Ted-oppfølgeren. Se den over!

Whoa, dude! Bill & Teds eventyrlige reise er en kokko tidsreisefilm fra 1989 om to gutter som er i ferd med å stryke ut av videregående, med mindre de klarer å raske sammen en fantastisk historiepresentasjon. Gutta får hjelp av en tidsmaskin, og møter en rekke av historiens viktigste personer, og finner i forbifarten ut at rockebandet deres kommer til å endre verden!

Filmen ble det store gjennombruddet til Keanu Reeves, og fikk oppfølgeren Bill & Ted drar til helvete to år senere. Den handler om at guttene dør, drar til helvete, drar til himmelen, for så å komme tilbake til jorden for å kjempe mot onde robotversjoner av seg selv.

Nå kommer endelig den tredje Bill & Ted-filmen, Bill & Ted Face the Music. Tretti år etter forrige film har det ikke gått så bra med bandet The Wyld Stallyns som de ble lovet. Bill og Ted reiser tilbake i tid sammen med døtrene sine, for å fikse historien!

I tillegg til Alex Winter som Bill og Keanue Reeves, er filmen fylt med nye karakterer. Brigette Lundy-Paine (Atypical) spiller Billie "Lille Bill" Logan og Samara Weaving (Ready or Not) spiller Theodora "Lille Ted" Preston. Anthony Carrigan, Kid Cudi, Jillian Bell og Kristen Schaal dukker også opp. Dean Parisot (Galaxy Quest) regisserer.

Vi vet fortsatt ikke hvilken lansering Bill & Ted Face the Music får her hjemme. Filmen har hittil ingen premieredato på kino, men traileren lover at den kommer 1. september. Vi krysser fingrene.

Se hvor du kan streame Bill & Teds eventyrlige reise her

Se hvor du kan streame Bill & Ted drar til helvete her