Luca

Disney Pixar avslører sin neste film!

Sommeren 2021 kan ikke komme fort nok...

Til tross for at Disney Pixars animasjonsfilm "Soul" fremdeles knuger fast til sin planlagte lanseringsdato 25. desember, kan vi ikke nekte for at det meste er usikkert med stor U om dagen. Det stopper heldigvis ikke studioet, som 30. juli annonserte at deres neste animasjonsfilm vil innta verdens kinolerreter 18. juni 2021. Dersom alt går etter planen.

Prosjektet lyder tittelen "Luca" - og blir studioets tredje film basert på et originalmanus - på rad. Handlingen er satt til en nydelig italiensk kystby, hvor vi følger en ung gutts uforglemmelige sommer - fylt av gelato, pasta og uendelige scooter-turer. Han deler de mange eventyrene med sin nyvunne bestevenn, men moroa trues av én dypt bevart hemmelighet (og en temmelig rå twist): kompisen er intet mindre enn et sjømonster fra en annen verden - rett under havets overflate...

Les også: Thor 4: Natalie Portman og Taika Waititi deler etterlengtede nyheter

NY ANIMASJONSFILM: Tidlig skisse for Disney Pixars "Luca".
NY ANIMASJONSFILM: Tidlig skisse for Disney Pixars "Luca".

En feiring av vennskap

"Luca" beskrives som en oppveksthistorie og ifølge bransjenettstedet Collider kan det være snakk om et periodeeventyr, satt til enten rett før- eller etter andre verdenskrig.

"La Luna"-regissør Enrico Casarosa skal dra det hele i havn, med produsent Andrea Warren (produsenten bak "Cars 3") ved sin side. I en offisell uttalelse, røper regissøren at prosjektet er et hjertebarn for ham:

- Dette er en dypt personlig historie for meg, ikke bare fordi den ligger på den italienske rivieraen der jeg vokste opp, men fordi kjernen i denne filmen er en feiring av vennskap. Barndomsvennskap setter ofte kursen for hvem vi vil bli, og det er de båndene som er kjernen for historien vår i "Luca", sier han og fortsetter:

- Så i tillegg til skjønnheten og sjarmen ved den italienske kysten, vil filmen vår by på et uforglemmelig sommereventyr som vil endre Luca fundamentalt.

Vi er solgt. Sommeren 2021 kan ikke komme fort nok...!

Luca