Ryan Reynolds, Free Guy

Ryan Reynolds teaser ny "Free Guy"-trailer - og resultatet er fantastisk!

Velkommen til videomøtet du alltid har drømt om å være en del av...

20th Century Pictures har sluppet en ny teaser for actionkomedien "Free Guy", med "Deadpool"-stjerna Ryan Reynolds i hovedrollen.

I teaseren får vi se en kort promo for filmen, inkludert et par nye og hittil usette klipp, før vi inviteres inn i et Zoom-møte med regissør Shawn Levy og et knippe av filmens skuespillere. Gjengen er tilsynelatende samlet for å spille inn lydklipp som skal hype filmen med ulike lanseringsdatoer - sånn i tilfelle premieren plutselig skulle endre seg fra sin nåværende desemberdato (filmen skulle i utgangspunktet hatt premiere 3. juli i år).

Folka er morsomme, resultatet er gøy - og ikke minst får vi vite at en splitter ny trailer slippes allerede i ettermiddag. Det er nesten et år siden vi fikk filmens første trailer servert, så nå er vi greit gira på en ny. Hold utkikk, folkens!

Les også: Jamie Foxx vender tilbake i Spider-Man 3

Ryan Reynolds i "Free Guy".
Ryan Reynolds i "Free Guy".

En helt vanlig Guy i et videospill

I "Free Guy" møter vi den ensomme bankmannen Guy, som oppdager at han egentlig er en såkalt NPC (non-player character) i et intenst og brutalt online videospill. Når selskapet bak spillet planlegger å stenge sjappa, må han i samarbeid med en avatar forsøke å redde verdenen de lever i...

Dette er oppfriskende nok en original historie (ok, kraftig inspirert av GTA og andre online-spill da), som verken har forløpere eller andre filmer å ta utgangspunkt i. I disse remake/reboot-dager, kvalifiserer det til et stort YAY fra oss!

I tillegg til Reynolds, står navn som Taika Waititi, Joe Keery, Jodie Comer, Utkarsh Ambudkar og Lil Rel Howery på rollelista.

"Free Guy" har norgespremiere 11. desember 2020...(forhåpentligvis)