Summerland

Se rørende vakre "Summerland" på kino til halv pris

Det romantiske dramaet er Kinoklubbens neste film.

Kinoklubbens medlemmer får se et utvalg filmer til halv pris. Neste film ut er det rørende romantiske dramaet "Summerland", som har premiere fredag 9. oktober.

Handlingen er satt til det sørlige England under 2. verdenskrig, hvor vi møter forfatteren Alice. Alice er sterk og selvstendig, men også veldig ensom etter å ha blitt såret av kjærligheten og en annen kvinne. Når livlige og unge Frank, en evakuert gutt fra London, adopteres inn i hennes verden - er hun fast bestemt på å bli kvitt han. Men hans uskyldighet, mot og nysgjerrighet vekker noe til live i Alices dypt begravde følelser. Hun lærer at sår kan lindres, og at alle fortjener en ny sjanse. Enhver kvinne har rett til å vite hvem hun er og hva hun vil.

Bak "Summerland", står ingen ringere enn den prisvinnende forfatteren og regissøren Jessica Swale - som beskrives som en av Englands sterkeste nye stemmer. På rollelista finner vi blant annet Gemma Arterton, Gugu Mbatha-Raw, Penelope Wilton og Tom Courtenay.

Les også: Ny koronaundersøkelse: Du er mye tryggere på kino enn på jobb

Gemma Arterton spiller hovedrollen i "Summerland".
Gemma Arterton spiller hovedrollen i "Summerland".

Halv pris på Summerland

Som Kinoklubb-medlem får du halv pris på billetten til "Summerland". Filmen er plukket ut av klubbens eget filmutvalg, som begrunner valget slik:

«Summerland» vant Gledessprederprisen under Den Norske Filmfestivalen i Haugesund 2020, og det er lett å forstå hvorfor.

I sin begrunnelse skriver juryen: «En rørende historie om kjærlighetens utholdenhet i utfordrende tider. Denne filmen begeistrer med sin nydelige historiefortelling og vakre bilder fra Dover, samtidig som krigen raser i andre deler av England. Filmen har en herlig fordomsfrihet på bunnen, og ett ungt hjerte viser oss at det viktigste er kjærlighet. Historiene tvinnes elegant i hverandre og gjør at vi forlater kinosalen med et stort smil om munnen og med et varmt og åpent hjerte fylt med håp og troen på magi. Filmen fortjener et stort publikum». Vi er så enige at vi lar dette stå som vår anbefalingstekst.

Les mer om Kinoklubben og meld deg inn her for å få halv pris.