Jeff Goldblum, Jurassic Park

Jeff Goldblum (67) gjenskaper klamt Jurassic-øyeblikk

Vel bekomme!

For tre uker siden gikk den originale Jurassic Park-trioen, Jeff Goldblum, Sam Neill og Laura Dern, sammen for å motivere dinofansen til å stemme under det kommende amerikanske presidentvalget. Gjengen hadde stuet bort hatter og khaki til fordel for munnbind og "Vote"-skjorter, og minnet om at årets stemmer vil bli blant de viktigste i nasjonens historie.

Stuntet må ha vært vellykket, for på fredag postet Goldberg en helt spesiell Insta-takk til folka som hadde registrert seg som stemmeberettigede via samarbeidspartneren, HeadCount.

67-åringen hadde rett og slett gjenskapt sin ikoniske baris-scene fra "Jurassic Park" (1993), et småklamt bilde akkopagnert av teksten: "WOW! Takk til alle som bruke @HeadCount-siden min for å forsikre deg om at du er #GoodToVote! nesten 3000 av dere er klare for valget i november. Her er belønningen deres...som tiden flyr."

Ta en titt på posten under:

Neste trekk?

Bare én uke tidligere, i forbindelse med 1000 registreringer på HeadCount, postet skuespilleren en liknende takk til fansen. Da hadde han fått med seg Neill og Dern på å gjenskape en berømt scene fra overnevnte film - videostyle.

Vi regner med at Goldblums brysthår i babyolje sørger for en hel haug av nye registreringer (naturlig nok), så det vel bare å begynne og gjette på hva som blir neste trekk her. Vi mistenker sterkt at skuespilleren har flere "belønninger" på lager, nemlig...

Og foresten! Colin Trevorrows tredje Jurassic World-kapittel, Dominion, fikk nettop en ny teaserplakat - som avslørte at filmens lanseringsdato utsettes nok en gang. Storfilmen skulle i utgangspunket brøle fra seg i verdens kinosaler allerede fra 11. juni 2021, men er nå pushet til 10. juni 2022. Watchlist filmen her