H.K.H. Haakon Magnus

Kronprins Haakon så samme film to ganger på kino i sommer

H.K.H. Haakon Magnus så gangsterfilmen The Gentlemen to ganger på kino i sommer. I dag så han en uferdig versjon av storfilmen Den største forbrytelsen under Filmtreffet i Oslo. Se vårt intervju med krompen over!

H.K.H. Haakon Magnus besøkte den norske film- og kinobransjen under Filmtreffet i dag, torsdag 15. oktober. Han tok en prat med filmbransjen, før han så en uferdig versjon av Den største forbrytelsen, som har Norgespremiere første juledag. Kronprinsen er fornøyd over at norsk film- og kinobransje har overlevd under pandemien.

- Jeg er jo veldig positivt overrasket over at vi har klart å slippe norske filmer også gjennom 2020. Jeg synes det er hyggelig at Den største forbrytelsen kan komme i jubileumsåret til frigjøringen av Norge.

I dag slapp Nordisk Film Distribusjon og Fantefilm hovedtraileren til storfilmen, som handler om Holocaust i Norge.

Les også: Den største forbrytelsen: Ny trailer til årets norske storfilm

Den største forbrytelsen har Norgespremiere 25. desember. Watchlist filmen her!

Se filmen til halv pris

Den største forbrytelsen er en Kinoklubb-film, og medlemmer av Kinoklubb Norge kan se den på kino til halv pris. Kinoklubb-filmene Dianas bryllup, The Personal History of David Copperfield og Summerland går på kino nå, og i november kan medlemmer også se den norske komedien Gledelig jul til halv pris.