Tom Holland og Daisy Ridley i Chaos Walking

Chaos Walking-trailer: Nytt sci-fi-eventyr med Tom Holland og Daisy Ridley

Tom Holland, Daisy Ridley og Mads Mikkelsen spiller hovedrollene i Chaos Walking, et sci-fi-eventyr som ble spilt inn i 2017, og endelig er på vei til kino i 2021. Se traileren over!

Chaos Walking er en kommende science fiction-film basert på boka "The Knife of Never Letting Go" av Patrick Ness. Filmen kommer fra The Bourne Identity- og Edge of Tomorrow-regissør Doug Liman, og i hovedrollene har vi Tom Holland, Daisy Ridley og Mads Mikkelsen.

Filmen ble spilt inn i 2017 og skulle egentlig på kino i mars 2019, men Lionsgate, som står bak filmen, var misfornøyd med Limans versjon av filmen, og krevde omfattende restopptak som endte opp med å koste 135 millioner kroner.

Les også: 10 grusomme apokalypser du kan streame nå

Chaos Walking foregår i en dystopisk framtid, der Todd Hewitt (Holland) har blitt fortalt at alle kvinnene i en kolonien er døde. Derfor blir Todd overrasket når han møter Viola Eade (Ridley) i naturen! Mennene i kolonien lider alle av "the Noise", en kraft som viser alle tankene deres. I dette farlige landskapet er Violas liv truet - og når Todd bestemmer seg for å beskytte henne, må han oppdage sin egen indre kraft og låse opp planetens mørke hemmeligheter.

Restopptakene ble gjennomført i april og mai 2019, og i dag slapp nettstedet IGN den aller første traileren til filmen, som har planlagt kinopremiere i januar 2021.