Reese Witherspoon i Lovlig blond

Håper hun kan spille inn Lovlig blond 3 i år

18 år etter Lovlig blond 2 er manuset til den tredje filmen snart ferdig. Manusforfatter Mindy Kaling (The Office) har tro på at filmen kan spilles inn i løpet av 2021.

17 år har gått siden vårt siste møte med den energiske, rosa advokaten Elle Woods, men nå er hun snart back in business! Manusforfatterne Mindy Kaling (The Office) og Dan Goor (Brooklyn Nine-Nine) skal skrive Lovlig blond 3 for filmselskapet MGM og Reese Witherspoons produksjonsselskap Hello Sunshine.

I et intervju med Access fortalte Mindy Kaling hvordan det står til med den kommende romantiske komedien.

- Jeg elsker serien så mye! Jeg elsker karakteren Elle Woods, og da Reese ba meg om å skrive filmen, svarte jeg "absolutt!"

Kaling la til at hun gleder seg til å se hvordan Reese Witherspoons Elle Woods har endret seg nå som hun er 40 år gammel, sammelinget med hvordan hun var som 21-åring. Hun sa at det har vært "veldig gøy" å forestille seg.

Hovedrolleinnehaver Reese Witherspoon er selvfølgelig med på laget, noe hun selv har bekreftet på Instagram. Foreløpig er det ingen regissør knyttet til prosjektet, men filmskaperne håper det er trygt å gjennomføre innspillingen av filmen i år.

- Jeg vet ikke når det er trygt å spille inn filmer igjen, men det hadde vært fantastisk, hvis Reese liker manuset, å lage den i år.

Kaling røper ikke mye om handlingen, men hun lover blant annet at "bend and snap" kommer tilbake. "Vi har med mange fanfavoritter fra den originale filmen."

Lovlig blond 3 kommer på kino, før eller siden.

Se hvor du kan streame Lovlig blond her

Se hvor du kan streame Lovlig blond 2 her