Sylvester Stallone i Rambo: Last Blood

Se første bilde av Sylvester Stallone som avdanka superhelt i filmen Samaritan

Sly Stallone spiller en superhelt som har vært savnet i 20 år i filmen Samaritan, som kommer på kino i år!

Julius Avery, regisøren av Overlord, står bak den kommende filmen Samaritan, med Sly Stallone i rollen som en gammel superhelt. I et intervju med det britiske filmmagasinet Total Film forteller han om hvorfor Stallone fikk rollen.

- Vi hadde egentlig ikke superhelter da jeg vokste opp. Vi hadde bare actionhelter. Og Sly var det nærmeste vi hadde en superhelt. Så å kunne gi han en rolle i en superheltfilm? Det føles friskt og kult, og jeg tror folk kommer til å digge det.

Samaritan handler om en liten gutt som finner ut at en superhelt som forsvant for 20 år siden, bor ved siden av ham. Avery forteller at filmen kommer til å ha en jordnær og medmenneskelig stemning, og at kjernen er historien om et barn som leter etter en farsfigur.

Filmen er skrevet av Bragi F. Schut (Escape Room) og tilhører, befriende nok, verken Marvel- eller DC-universet. Men det betyr ikke at dette ikke vil være en actionfilm!

- Denne filmen er en stor begivenhet - vi ser heltene våre sparke rumper! Vi kommer til å se Sly gjøre ting han ikke har gjort på lenge, og på en virkelig oppfinnsom måte. Han er 73 år gammel! Jeg er overrasket over hvor mye han faktisk gjør. De fleste gutta i tjueårene hadde ikke vært i stand til å gjøre det Sly gjør i denne filmen.

et aller første Samaritan-bildet kommer også fra Total Film. Der har Stallone på seg en stor hettejakke, antagelig for å skjule identiteten sin, mens han stopper en bil fra å velte midt på en motorvei, og redder en ung gutt som han trekker nær seg. Vi vet ikke om den lille gutten er hovedpersonen i filmen, eller et tilfeldig barn som trenger superhelt-hjelp.

Sylvester Stallone i Samaritan

Hovedpersonen i filmen spilles av Javon "Wanna" Walton (Euphoria), og ellers får vi se danske Pilou Asbæk (Game of Thrones), Martin Starr (Silicon Valley), Dascha Polanco (Orange is the New Black) og Moises Arias (Five Feet Apart).

Etter planen skal Samaritan ha kinopremiere i juni. Vi lover å holde deg oppdatert!