Brad Pitt forsvarer Ana de Armas som Marilyn Monroe: - Hun er fenomenal

Publisert:

Andrew Dominiks Marilyn Monroe-biografifilm "Blonde" har vært under utvikling i nesten et tiår, og i år skal endelig filmen få møte sitt publikum.

Annonse

I hovedrollen som det blonde sexikonet får vi se Ana de Armas (34), som har opplevd enorm suksess de siste årene med roller i filmer som "James Bond: No Time to Die" og "Blade Runner 2049".

Filmens første trailer ble sluppet tidligere i sommer, og til tross for at mange frydet seg over den slående likheten mellom Monroe og de Armas, haglet kritikken fra dem som mente at en kubansk skuespiller aldri skulle blitt castet som et amerikansk ikon. Mange sutret også over at skuespillerens aksent ikke matchet Monroes perfekt.

Nå står selveste Brad Pitt, som har produsert filmen via sitt produksjonsselskap Plan B, opp for de Armas og lovpriser innsatsen hennes i "Blonde".

Til Entertainment Tonight forteller Pitt at "Hun er fenomenal i den" og legger til at "Det er en tøff kjole å fylle. Det tok 10 år å lage den. Det var ikke før vi fant Ana, at vi klarte å få den over målstreken."

Annonse

Filmen, som er basert på Joyce Carol Oates roman med samme tittel, skal etter planen lanseres paralellt på Netflix (28. september) og kino.

Se traileren til "Blonde" her

LIKE: Ana de Armas i "Blonde" og Marilyn Monroe - the real deal.

I kjølvannet av kritikken mot de Armas, har også The Official Marilyn Monroe Estate, forvalterne av Marilyn Monroes arv, gått ut med en offentlig støtteerklæring til skuespilleren:

"Marilyn Monroe er et enestående Hollywood- og popkultur-ikon som overskrider generasjoner og historie. Enhver skuespiller som trer inn i den rollen, vet at de har store sko å fylle. Basert på traileren alene, ser det ut til at Ana var et fantastisk castingvalg, da hun fanger Marilyns glamour, menneskelighet og sårbarhet. Vi gleder oss til å se filmen i sin helhet!"

I et intervju med Netflix Queue har de Armas tidligere røpet at det ligger mye og hard jobbing bak filmen.

Annonse

"Vi har jobbet med denne filmen i timesvis, hver eneste dag i nesten et år."

"Jeg leste Joyce' roman, studerte hundrevis av bilder, videoer og lydopptak, filmer - alt jeg kunne få tak i. Hver eneste scene er inspirert av et ekisterende fotografi. Vi gransket hver minste detalj i bildet og diskuterte hva som skjedde i det. Det første spørsmålet var alltid: 'Hva følte Norma Jeane her?'", fortalte 34-åringen og utdypet:

"Vi ønsket å fortelle den menneskelige siden av historien hennes. Berømmelsen er det som gjorde Marilyn til den mest synlige personen i verden, men den gjorde også Norma til den mest usynlige."

"Blonde" kommer på Netflix 28. september. Watchlist filmen her!

Annonse