Frost 2

Disney teaser "Frost 3" og hinter om en fjerde film

Filmweb
Publisert:

"Frost"-fansen kan glede seg til en "episk" fortsettelse, ifølge studioet.

Annonse

I februar annonserte Disney at vi skal tilbake til Arendelles iskalde kongedømme i en tredje "Frost"-film, og alle små og store prinsesse- og prinsehjerter gledet seg. Nå teaser studioets kreative leder Jennifer Lee for første gang filmseriens tredje kapittel - og hinter i samme slengen om en potensiell fjerde film.

I et intervju med The Walt Disney Company forteller hun at "Frost 3"-kortene foreløpig må holdes tett til brystet, men at det som produseres er "så episk" at det kanskje må nok en film til for fullføre historien.

- Bare det vi allerede har delt, som er at teamet jobber hardt, men vi er veldig spente på historien vi skaper sammen - og den er så episk at den kanskje ikke får plass i bare én film.

Lee deler også sine tanker om årsaken til "Frost"-franchisens megasuksess.

- Jeg tror at det både er historien om familiær kjærlighet mellom disse to søstrene, og ideen om kjærlighet som overvinner frykt.

"Frost" (2013) og oppfølgeren "Frost 2" (2019) er blant historiens mest innbringende animasjonsfilmer noensinne (vi snakker rundt 27 millarder norske kroner til sammen her), så at Disney velger å spinne videre på universet kom ikke akkurat som en bombe. Likevel er det spennende nyheter at søstrene Elsa og Anna ikke bare skal sjenkes én, men to nye filmer her.

Annonse

Så langt er ingen detaljer om handlingen i fortsettelsen avslørt, ei heller lanseringsdato - eller hvem som skal låne ut stemmer til karakterene. Det er med andre ord bare å smøre seg med tålmodighet, og kose seg med "Frost"-filmene vi allerede har i mellomtiden:

Annonse