Dolph Lundgren (64) viste frem sin norske kjæreste (26) på "Minions"-premieren

Publisert:

I helgen var den tradisjonelle røde løperen byttet ut med en gul, da verdenspremieren på den nye "Minions"-filmen "The Rise of Gru" gikk av stabelen i Los Angeles.

Annonse

Blant stjernene på festen, var den svenske skuespilleren Dolph Lundgren (64) tilstede - med sin norske forlovede Emma Krokdal (26), og døtrene Ida (26) og Greta (20).

Lundgren, som er best kjent for roller i filmer som "Rocky IV" (1985) og "Johnny Mnemonic" (1995), låner ut stemmen til karakteren Vicious 6 i "The Rise of Gru".

Til People, forteller skuespilleren at dette er første gang han tar med seg kjæresten Emma på et slikt event.

"Hun elsker det. Jeg tok dem (hun og døtrene) med ut å kjøpte gule antrekk forrige uke", sier svensken og legger til at "Jeg møtte henne for tre år siden, men hun har ikke har vært på en premiere før nå grunnet COVID. Vi koser oss virkelig."

Annonse

Krokdal har selv dokumentert premieren og antrekkene på Instagram.

Til teksten "Yellow squad to see the Minions", deler hun en rekke bilder av kjæresten og seg selv i selskap med sine kommende stedøtre.

Se posten under:

Annonse

Lundgren avslørte nyheten om forlovelsen med den personlige treneren fra Trondheim i 2020, men siden har bryllupsplanene stått på vent som følge av pandemien. Skuespilleren forteller at paret håper at giftemålet nå ikke er langt unna.

"Forhåpentligvis gjør vi det kanskje neste vår, eller noe, i Norge eller Sverige."

"Minions: Historien om Gru" har premiere fredag 1. juli - billetter og mer om filmen finner du her

Annonse