a man and a woman looking at each other

"Dune: Part One" relanseres på kino - og billettene til "Part Two" er nå i salg!

Filmweb
Publisert:
Sist oppdatert:

Sikre deg billetter til det neste kapittelet i den episke sci-fi-filmserien nå!

Annonse

28. februar kommer endelig årets mest etterlengtede film, Denis Villeneuves "Dune: Part Two" på kino, og allerede 26. januar kan du sikre deg billetter.

For å feire den o'store premieren, relanserer Warner Bros. også forgjengeren "Dune: Part One" på kino 9. februar, informerer distributøren i en pressemelding. Det vil si at du nå får en ny sjanse til å oppleve det kritikerroste sci-fi-eventyret på det store lerretet, dersom du misset ut i forrige runde. Disse visningene vil også by på et eksklusivt timinutters klipp fra fra oppfølgeren.

Er du derimot gira på å se begge filmene etter hverandre, settes det opp maratonvisninger av "Dune: Part One" og "Dune: Part Two" 27. februar. Her snakker vi fem timer og 21 minutter i kinomørket, så det er bare å smøre med seg matpakke og styre unna drikkevarene.

Annonse

Husk følgende datoer:

26. januar: Billettsalget starter!

9. februar: "Dune: Part One" relanseres på kino

27. februar: Maratonvisninger av "Dune: Part One" og "Dune: Part Two"

28. februar: Premiere på "Dune: Part Two"

Annonse

Billetter til "Dune: Part Two" finner du her (fra 26. januar)!

Dune: Part Two
STORE FORVENTNINGER: Timothée Chalamet i "Dune: Part Two".

"Dune: Part Two" er basert på den andre halvdelen av Frank Herberts bestselgende roman, og følger Paul Atreides (Timothée Chalamet) og hans allianse med Fremen-folket, post Harkonnen-klanens ødeleggelse av Atreides-huset.

Filmens trailere har teaset virkelig storslagne action-scener (den første filmen gjorde jobben med oppbygningen), og avslørt at Paul går i bresjen som leder for Fremen-folket. Vi har også blitt introdusert for Christopher Walkens Emperor Shaddam IV, i tillegg til en rekke nye stjerner de fleste vil dra kjensel på.

Den første filmen, "Dune", ble lansert i 2021, og var basert på første halvdel av romanen med samme tittel. Til tross for en lite kinovennlig pandemi, ble filmen en enorm suksess - og i åpningshelgen spilte den inn mer enn noen annen Villeneuve-film (fyren kan bla opp med "Blade Runner 2049" og "Arrival", vi bare nevner det).

"Dune" fikk også en overveldende positiv mottagelse, og kapret hele ti Oscar-nominasjoner, blant annet for "Beste film" og "Beste visuelle effekter".

Annonse

Filmen nøt selvfølgelig også godt av sitt vanvittige cast, som glitrer i gull fra Timothée Chalamet til Oscar Isaac, Rebecca Ferguson, Charlotte Rampling, Stellan Skarsgård, Zendaya, Josh Brolin, Javier Bardem, Dave Bautista og Jason Momoa. I neste kapittel utvides stjernelaget ytterligere, med navn Austin Butler, Florence Pugh, Léa Seydoux og Barry Keoghan, for å nevne noen.

Se traileren øverst i artikkelen.

Aldersgrensen på "Dune: Part Two" er 12 år, og filmen har norgespremiere 28. februar - billetter legges ut her

Annonse