Filmmusikken til Scoob! Holiday Haunt blir spilt inn – til tross for at filmen aldri blir lansert

Filmen ble skrotet da den var 95% ferdig – spilte inn filmmusikken likevel

Filmweb
Publisert:

På søndag spilte et stort orkester inn filmmusikken til Scoob! Holiday Haunt – en animert familiefilm som aldri kommer til å vises på kino eller strømming.

Annonse

I forrige uke ble det kjent at det nylig fusjonerte selskapet Warner Bros. Discovery skroter to nesten ferdigstilte filmer: DC Comics-filmen Batgirl, og den animerte oppfølgeren Scoob! Holiday Haunt. Filmene skulle opprinnelig ha premiere på strømmetjenesten HBO Max, men får nå ingen lansering – verken på kino eller hjemmevideo, til tross for at begge filmene nærmet seg ferdigstilling.

Scoob! Holiday Haunt er oppfølgeren til den dataanimerte familiefilmen Scoob!. En av manusforfatterne har uttalt at filmen, som skulle ha premiere på tjenesten denne høsten, var "95% ferdig".

Stills

På lørdag, flere dager etter at Warner Bros. la ned produksjonen og bestemte at filmen aldri skal vises, var filmskaperne likevel i full sving! De hadde nemlig allerede betalt for musikere og lokale til å spille inn filmmusikken, som ble skrevet ferdig før skrotingen.

Filmens produsent Tony Cervone så ingen grunn til å avlyse opptaket, selv om ingen kommer til å høre den endelige filmmusikken.

Ifølge bransjenettstedet Deadline ble avgjørelsen om å avlyse filmene tatt av skatte- og regnskapsmessige grunner, i forbindelse med fusjoneringen. Fordi Hollywood-studioet noterer produksjonsprosjektene til begge filmene som rene tap, kan de ikke lansere filmene i det hele tatt, verken på kino eller streaming, ei heller selge dem videre til et annet studio.

Annonse
Annonse