Henry Cavill 2022
Foto: Evan Agostini/NTB

Henry Cavill er ikke fan av sex-scener: - Jeg forstår dem ikke

Publisert:
Sist oppdatert:

"The Witcher"-skuespilleren åpner opp om nakenhet på film i nytt intervju.

Annonse

Sex-scener på film kommer i mange varianter. Dampende heite, pinefullt kleine og... til tider hakket for autentiske... fordi skuespillerne rett og slett har sex. Selv om vi kanskje ikke roper så høyt om vårt forhold til nakenhet på film, har de aller fleste en mening om temaet - også den "Argylle"-aktuelle skuespilleren Henry Cavill.

40-åringen gjestet nylig podcasten Happy Sad Confused (via Deadline), da han avslørte at han kan spare seg for de lettkledde scenene.

- Jeg forstår dem ikke. Jeg er ikke en fan, konstaterte Cavill.

- Under noen omstendigheter tror jeg at en sex-scene faktisk kan være til nytte for en film, og ikke bare for publikum, fortsatte "Superman"-skuespilleren, før han utdypet:

Annonse

- I disse dager synes jeg ofte de blir brukt for mye. Det er når du får den følelsen av at "Er dette virkelig nødvendig? Eller handler det bare om at folk har mindre klær på?" Det er da du begynner å bli ukomfortabel og tenker "Skuespillet er ikke i fokus her, dette er ikke en scene som betyr noe for resten av filmen".

Deadline understreker at skuespilleren i løpet av intervjuet også presiserte at sex-scener "kan være flott i en film" ettersom "de virkelig kan være til hjelp for historiefortellingen". Likevel holder han en knapp på å etterlate de mest intime detaljene til seerens fantasi.

- I de fleste tilfeller kan fantasien vår overgå dem, og derfor synes jeg det blir å feige ut om en serie eller en film bare er full av kropper i bevegelse. Du blir sånn "OK? Men hva gjør dette for oss?" Sånn bortsett fra idéen om at "Oi, naken person, storartet", avsluttet han.

Cavill er for øyeblikket å se på kino i Matthew Vaughns actionthriller "Argylle", der han spiller mot stjerner som Dua Lipa, Catherina O'Hara, Sofia Boutella, Samuel L. Jackson, Bryan Cranston, Sam Rockwell, Bryce Dallas Howard og John Cena.

Annonse
Annonse