Hun forhandler om Dune 2-rolle

Publisert:

Skal denne dama nok en gang spille mot Timothée Chalamet?

Annonse

Det 25 år gamle skuespillertalentet Florence Pugh, har de siste årene vært �� se i en rekke store Hollywood-produksjoner som "Little Women" (2019) og "Black Widow" (2021). Nå kan hun ha kapret sin kanskje aller største blockbuster-rolle hittil, skal vi tro Deadline.

Pugh er visstnok i forhandlinger om å spille rollen som prinsesse Irulan Corrino, den eldste datteren til keiser Shaddam Corrino IV, i den etterlengtede oppfølgeren til Denis Villeneuves "Dune". Corrino-slekten var riktignok ikke å se i den siste adaptasjonen, men sistnevnte karakter ble nevnt ved navn.

Dersom forhandlingene går i boks, vil Pugh få navnet sitt på den allerede stjernespekkede rollelista, og nok en gang spille mot sin tidligere "Little Women"-kollega Timothée Chalamet. Den gangen ble Pugh hedret med en Oscar-nominasjon for innsatsen, noe hun også burde ha blitt for sin uforglemmelige innsats i "Midsommar", skrekkfilmen som kom ut samme år. Er det NOEN som ikke fremdeles har frysninger etter den filmen?

Les også: Ny Dune-bakomfilm: Se filmens grufulle monstre bli levende

KOLLEGAER: Timothée Chalamet og Florence Pugh i "Little Women".

Til tross for en lite kinovennlig pandemi, ble "Dune" en enorm suksess. I åpningshelgen spilte den inn mer enn noen annen Villeneuve-film, og denne regissøren har litt å bla opp med altså (vi nevner bare "Blade Runner 2049" og "Arrival"). Filmen ble også tatt overveldende godt i mot av både publikum og anmeldere, noe som gjenspeiles i årets Oscarnominasjoner - der har "Dune" kapret hele ti nominasjoner, blant annet for "Beste film" og "Beste visuelle effekter".

Filmen nøt selvfølgelig også godt av sitt sinnsyke cast, det glitrer i gull fra Timothée Chalamet til Oscar Isaac, Rebecca Ferguson, Charlotte Rampling, Stellan Skarsgård, Zendaya, Josh Brolin, Javier Bardem, Dave Bautista og Jason Momoa. Woah!

"Dune: Del 2" skal etter planen lanseres 20. oktober 2023 på kino.

Annonse

Denis Villeneuve setter seg på ny i registolen for "Dune"-oppfølgeren, som han også skal produsere og co-skrive manuset til.

Annonse