Jurassic World: Dominion

"Jurassic World 4" er på vei - og filmen har fått premieredato

Filmweb
Publisert:
Sist oppdatert:

Steven Spielberg er med videre som ansvarlig produsent, og "John Wick"-regissøren er i forhandlinger om å styre den kommende filmen havn.

Annonse

David Leitch, mannen bak filmer som "Bullet Train", "John Wick" og "Deadpool 2", er i forhandlinger med Universal om å regissere en ny "Jurassic World"-oppfølger. Det melder Variety.

Det fjerde kapittelet i filmserien, som hittil ikke har fått tittel, skal etter planen lanseres på kino 2. juli 2025.

Filmen skal overordnet produseres av Steven Spielberg via produksjonsselskapet Amblin Entertainment, og David Koepp er hyret inn som manusforfatter. Koepp har lang fartstid i bransjen, og kan skilte med å ha levert manus til storfilmer som "Mission: Impossible", "Spider-Man" og "Panic Room", i tillegg til "Jurassic Park" og "The Lost World: Jurassic Park". Dinoerfaringen er på topp, med andre ord.

Skal vi tro Variety, vil den kommende filmen markere en helt ny og frisk start for franchisen, som til sammen har spilt inn mer enn 6 milliarder dollar globalt siden "Jurassic Park" ble sluppet i 1993.

Annonse

Så langt er det ikke kjent om noen av de tidligere stjernene, som Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Sam Neill, Laura Dern eller Jeff Goldblum, vil bli med videre på reisen. Per dags dato er det heller ikke knyttet noen øvrige skuespillere til fortsettelsen.

Annonse