Klar for Ghostbusters 2020

Publisert:

Who you gonna call?

Annonse

I nesten 30 år har det vært spekulert i om vi igjen vil få se Bill Murray i Ghostbusters-universet. I løpet av årene har flere forsøkt å lokke skuespilleren tilbake, men Murray har så langt ikke vært interessert i å gjenoppta rollen som Dr. Peter Venkman. Inntil nå;

Bill Murray skal spille i neste års "Ghostbusters 2020"!!! WÆæ!

Det var Dan Aykroyd, som spilte Dr. Stantz - og også medvirket som manusforfatter på den originale filmen, som røpet nyheten under et intervju på The Greg Hill Show:

- We’ve shot our part – myself, Murray, Sigourney and Annie Potts, and it was really exciting working on this new idea and new take on the story which Jason (Reitman), who’s a really incredible, fine filmmaker came up with.

Se hvor du kan streame filmer og serier

Annonse

Les også: Oppfølgeren til The Shining er her, endelig!

Direkte oppfølger

Den kommende filmen regisseres av Jason Reitman, sønn av Ivan Reitman, som regisserte originalen - og i motsetning til rebooten vi fikk i 2016, vil den kommende filmen bli en direkte oppfølger. Handlingen er satt til nåtid og vil handle om en ny generasjon spøkelsesjegere - med blant annet "Stranger Things"-stjerneskuddet Finn Wolfhard i spissen. Så langt er det uklart hvor mye av Murray vi får se i den ferdige filmen.

I tillegg til Murray og Aykroys, vil også Sigourney Weaver, Ernie Hudson og Annie Potts gjøre comeback i rollene som en gang gjorde dem ikoniske.

"Ghostbusters 2020" har planlagt lansering i juli 2020.

Annonse