Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One

Norske anmeldere kaster 6'ere etter "Mission: Impossible 7": - Årets beste film!

Publisert:

Tom Cruise innfrir - nok en gang!

Annonse

For to uker siden fant de første amerikanske reaksjonene på "Mission: Impossible 7" veien til Twitter, og nå har også norske anmeldere fått se filmen som potensielt kan bli sommerens største.

Amerikanerne sa "Tom Cruise har gjort det igjen!" og norske anmeldere ser ut til å være helt enige.

Geir Kamsvåg i Cinema triller terningkast 6 og mener filmen er "årets beste". Han skildrer den som "en eksplosiv opplevelse fra start til slutt" og "et suverent actioneventyr".

Aftenpostens May Synnøve Rogne er minst like imponert og ber James Bond om å legge seg, før hun spår at Cruise vil "redde kinosommeren i år også". Også hennes terning teller seks prikker. Sigurd Vik i Filmpolitiet gir filmen en femmer og mener den viser at regissør og manusforfatter Christopher McQuarrie "stortrives på toppen av kinonæringskjeden".

Annonse

Det første kapittelet i todelte "Dead Reckoning" er delvis skutt på location i Åndalsnes og Hellesylt, og norgesbuzzen har vært enorm(!) i forkant. Cruise er en selvutvalgt norgesvenn og håndplukket nylig Oslo som én av fem byer som får avholde eksklusive førpremierer på filmen. Fyren har gjort sine hittil villeste stunt i Norge, og stjerna synes tydeligvis nordmenn fortjener å se resultatet først. Det applauderer vi!

Se hva norske anmeldere mener om "Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One" under:

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One

Tom Cruise har igjen skapt en utrolig kinoopplevelse. Dette er årets store kinofilm!

- Cinema, Terningkast 6

"Let me entertain you", sang Robbie Williams. Tom Cruise hørte ham. Hvordan gjør han det egentlig? Han har nok en gang laget sommerens store popcornfilm.

- Aftenposten, Terningkast 6

Annonse

Tom Cruise er i storform, og "Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One" er en sommerblockbuster stappfull av fengende popkornunderholdning.

- NRK Filmpolitiet, Terningkast 5

Tom Cruise på høygir skuffer ikke. Holltwoods redningsmann leverer varene med halsbrekkende action og spenning i norsk postkort-landskap.

- Dagbladet, Terningkast 5

Annonse

Forventningene mine var skyhøye. De ble innfridd.

- Kinomagasinet, Terningkast 5

Endelig en sommer-blockbuster som virkelig leverer varene. Tom Cruise og "Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One" innfrir alt man måtte ha av forventninger.

- Dagsavisen, Terningkast 5

Annonse

"Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One" har premiere 12. juli - billetter finner du her

Annonse