Ny norsk katastrofefilm fra skaperne av Bølgen og Skjelvet

Publisert:
Sist oppdatert:

Høsten 2021 er alt over.

Annonse

En ny norsk katastrofefilm ved navn "Nordsjøen" er på vei! Det skriver Fantefilm i en pressemelding i dag:

Lille julaften 1969 annonserte den norske regjeringen en nyhet som skulle forandre Norge for alltid: Ett av verdens største oljefunn til havs var et faktum. Ekofisk var starten på et økonomisk eventyr uten sidestykke. Men aner vi helt konsekvensene av våre operasjoner på havbunnen? Kan vi være sikre på at 50 års erfaring har gitt oss alle svar? Hvor lenge vil eventyret vare og hvordan vil det ende? Svarene kommer i "Nordsjøen", som blir en ny stor og spektakulær spenningsfilm.

Filmens regissør, John Andreas Andersen, har tidligere instruert storfilmen "Skjelvet" fra 2018- og stiller blant de mest erfarne filmskaperne vi har i Norge.

Manuset er ført i pennen av Harald Rosenløw Eeg og Lars Gudmestad, som til sammen står bak blant annet "Hodejegerne", "Buddy", "Bølgen", "Skjelvet" og "Kongens Nei".

Annonse

Hvilke skuespillere vi kan forvente å se i "Nordsjøen" er foreløpig ikke annonsert.

"Nordsjøen" har planlagt premiere høsten 2021. Ta en titt på teaserplakaten under:

PS! Husk å opprette en profil hos oss! Da vil du få mulighet til å lagre "Nordsjøen"- eller andre filmer i en egen watchlist, ved å klikke på watchlist-ikonet på filmene i programmet, i lista over kommende filmer og på filmplakatene i Streamingguiden.

Annonse