Emma Watson, Daniel Radcliffe og Rupert Grint i Harry Potter
Foto: Harry Potter motion picture images © and TM Warner Bros. Entertainment Inc

Ny serie "Harry Potter"-lydbøker på vei - med mer enn hundre stemmeskuespillere

Filmweb
Publisert:

Verden ser ikke ut til å få nok av J.K. Rowlings magiske trollmannunivers...

Annonse

En helt ny serie engelskspråklige "Harry Potter"-lydbøker er på vei!

Pottermore Publishing og Amazons podcasttjeneste Audible, har annonsert at de sammen vil bringe de "ikoniske historiene" i J.K. Rowlings sju originale Potter-bøker "til live på en måte som aldri før er blitt hørt". Det skriver Variety.

Produsentene lover "oppslukende lydunderholdning gjennom høykvalitets lyddesign i Dolby Atmos, imponerende musikk, et stort utvalg av karakterstemmer og lydopptak fra den virkelige verden."

Mer enn hundre stemmeskuespillere skal være involvert i produksjonen, men så langt vet vi ikke hvem disse er. Informasjon om rollelista, inkludert globale lanseringsdatoer, kommer senere i år.

Annonse

Les også: J.K. Rowling tilgir ikke Radcliffe og Watson: - De kan spare unnskyldningene

Rupert Grint og Daniel Radcliffe i Harry Potter
UDØDELIG MAGI: Rupert Grint og Daniel Radcliffe som henholdvis Ronny og Harry i Warner Bros. filmatisering av "Harry Potter".

- Elsket over hele verden, har Harry Potter-fortellingene fengslet og fortryllet fans i alle aldre i nesten tre tiår, sa Audible-sjef Bob Carrigan i en offentlig uttalelse.

- Med millioner av Audible-lyttere som fortærer Harry Potter i et forbløffende tempo, er vi begeistret over muligheten til å være en del av dette neste kapittelet — og glede nye og gamle fans med en fornyet lytteopplevelse som Audible har ekspertisen til å skape, la han til.

Den nye lydbokserien skal etter planen lanseres eksklusivt på Audible mot slutten av 2025, og blir tilgjengelig for Potter-fans over hele verden. Den vil leve side om side med den originale britiske lydbokserien, lest inn av Stephen Fry og Jim Dale, som globalt har opparbeidet seg milliarder av lyttetimer siden den først ble lansert i 1999.

Annonse