Tom Hardy og Charlize Theron i Mad Max: Fury Road

Regissøren om krangelen mellom "Mad Max"-stjernene: - Tom måtte lokkes ut av traileren sin

Filmweb
Publisert:

Krangling mellom to kollegaer er aldri stas. Spesielt ikke når de to tilfeldigvis spiller mot hverandre i en svindyr blockbuster...

Annonse

At det var dårlig stemning mellom Hollywood-stjernene Tom Hardy (46) og Charlize Theron (48) under innspillingen av "Mad Max: Fury Road" (2015), er ikke ukjent - den krangelen har vi hørt om i noen år. At regissør George Miller snakker rett fra levra om den, er derimot nytt for oss.

I et ferskt intervju med The Telegraph (via Variety), i forbindelse mai-lanseringen av hans nye film "Furiosa: A Mad Max Saga", forklarte regissøren bråket (les: duoen tålte ikke trynet på hverandre) med at Hardy og Theron "var to veldig ulike skuespillere".

- Tom har noe skadet ved seg, men også noe brilliant som følger med det, og uansett hva som foregikk med ham på den tiden, måtte han lokkes ut av traileren sin, sa regissøren.

- Mens Charlize var utrolig disiplinert - en trent danser, noe som var synlig i presisjonen av opptredenen hennes - og alltid den første på sett, fortsatte han.

Annonse

I "Fury Road" følger vi den plagede einstøing Max Rockatansky (Hardy), som motvillig må slå følge med Imperator Furiosa (Theron) - som jages av en nådeløs krigsherre og hans hær av War Boys.

Regissøren forklarte at han bestemte seg for å se skuespillernes forskjeller som noe positivt for handlingen i filmen.

- Jeg er en optimist, så jeg så atferden deres som en speiling av karakterene deres, der de måtte lære seg å samarbeide for å sikre gjensidig overlevelse, sa Miller.

Til tross for flere ubehagelige hendelser på sett (boka "Blood, Sweat & Chrome" avslørte at at Theron til og med ba om en megler mellom seg og motspilleren), tok filmen verden med storm. På nettstedet Rotten Tomatoes kan den skilte med en kritikerscore på svimlende 97%, basert på 438 anmeldelser, og Hardy og Theron hylles for sine prestasjoner.

Annonse

Miller understreket likevel at mottagelsen ikke gjør opp for skuespillernes oppførsel under innspillingen.

- Det er ingen unnskyldning for det, og jeg tror det å bruke gode prestasjoner som en unnskyldning for andre forstyrrelser som kan unngås, er en tendens i denne bransjen, la han til.

Les også: Det tok 78 dager(!!!) å spille inn én actionscene i "Furiosa"

Anya Taylor Joy i Furiosa
UNG OG LOVENDE: Anya Taylor-Joy som den unge Furiosa i filmen med samme tittel., Foto: Warner Bros.

Millers femte film fra "Mad Max"-universet, "Furiosa: A Mad Max Saga", har norgespremiere 25. mai - og tar oss tilbake til regissørens ikoniske verden av post-apokalyptiske kjøretøy, knusktørre ørkenlandskap og MAX ØDELEGGELSE. I hovedrollen som den unge versjonen av Therons karakter Furiosa, finner vi fantastiske Anya Taylor-Joy (28). Med seg har hun skuespillere som Nathan Jones, Angus Sampson (begge var med i "Fury Road"), Tom Burke og ikke minst Chris Hemsworth ("Thor"-filmene).

Ta en titt på filmens offisielle handling under:

"Da verden gikk til grunne, ble unge Furiosa kidnappet fra the Green Place of Many Mothers og havnet i klørne på en motorsykkelgjeng, ledet av krigsherren Dementus. De feier gjennom ødemarken og kommer over citadellet, ledet av Immortan Joe. Samtidig som de to tyrannene kjemper om herredømmet, må Furiosa overleve en rekke prøvelser idet hun forsøker å finne veien hjem."

"Furiosa: A Mad Max Saga" kommer på på kino 25. mai 2024 - legg den til i din huskeliste her

Annonse