Bilde fra 'Armand'

Renate Reinsve må forsvare sønnen i første trailer for "Armand"

Filmweb
Publisert:

Den kritikerroste spillefilmdebuten inntar norske kinoer i september.

Annonse

"Armand", Halfdan Ullmann Tøndels første langfilm, tok Cannes med storm tidligere i år - og nå er den aller første traileren her.

"Armand" er både er både skrevet og regissert av Tøndel, og følger Elisabeth (Reinsve) som kalles inn til et foreldremøte på kort varsel. Sønnen er anklaget for noe, uten at det er klart hva. Snart er rektor, helsesøster og et annet foreldrepar involvert i et møte skolen raskt mister kontroll over.

– Det gjør meg veldig glad å kunne dele noen flere øyeblikk fra filmen vår, og ikke minst de fantastiske prestasjonene til skuespillerne. Jeg som har levd med denne filmen inne i hodet mitt de siste ni årene gleder meg stort til å dele Armand med et stort publikum i Norge fra og med september, sier Ullmann Tøndel i en pressemelding.

Se traileren under eller øverst i artikkelen.

Annonse

Dramaet har "Verdens verste menneske"-stjerna Renate Reinsve (36) i hovedrollen, og er blant titlene det virkelig buzzer rundt i år. I Cannes kapret filmen priser for både lyd og regi, og 27. september skal også norske kinopublikummere få se hva hypen dreier seg om. Føles det lenge å vente til, har du mulighet til å få med deg filmen allerede i august - under filmfestivalen Oslo Pix.

I tillegg til Reinsve, byr rollelista på navn som Ellen Dorrit Petersen, Øystein Røger, Endre Hellestveit, Loke Nikolaisen, Thea Lambrechts Vaulen og Vera Veljovic-Jovanovic.

"Armand" har norgespremiere 27. september - legg til filmen i din huskeliste her

Annonse