Tom Cruise i Top Gun: Maverick

Ryktebørsen: "Top Gun 3" er på vei!

Filmweb
Publisert:

Paramount planlegger angivelig å plassere Tom Cruise i flycockpiten igjen.

Annonse

Ifølge Deadline ryktes det nemlig at studioet allerede er i gang med utviklingen av "Top Gun 3", og Ehren Kruger, en av manusforfatterne bak "Top Gun: Maverick", jobber visstnok med et manusutkast.

I tillegg til Cruise, skal også "Maverick"-stjernene Miles Teller ("Rooster) og Glen Powell ("Hangman") være en del av av det kommende filmprosjektet, og Joseph Kosinski er enten hyret inn til å regissere eller produsere.

Glen Powell in uniform standing in front of a helicopter
BLIR MED VIDERE: Glen Powell skal angivelig gjenoppta rollen som "Hangman" i "Top Gun 3".

Rykter eller ei, vi er ikke overrasket.

"Maverick" spilte inn svimlende 1,49 milliarder dollar på verdensbasis, og håvet inn seks(!) Oscar-nominasjoner. Hvem kan holde fingrene fra et slikt fat?

Og Cruise, han lever tydeligvis godt med mange(!) baller i lufta. I tillegg til at fyren har "Mission: Impossible 8" og "Top Gun 3"(!?) på gang med Paramount, skrev stjerna nylig under en ikke-eksklusiv avtale om å utvikle en rekke nye filmer med Warner Bros.. På toppen av kaka tar'n turen til verdensrommet i Universals kommende NASA-verdensromfilm.

Puh.

Annonse

Deadline skriver at det var Puck som først offentliggjorde "Top Gun 3"-ryktene, og at nettstedet spekulerer i at filmen kan bli Tom Cruises neste etter "Mission: Impossible 8". Det vil si at Warner Bros., som antakelig er sjeleglade for å ha slått kloa i Cruise, må sitte på benken noen år før 61-åringen faktisk har tid til å risikere liv...vi mener filme for dem.

Annonse