Slik ble Natalie Portman 20 cm høyere for rollen i "Thor: Love and Thunder"

Publisert:

- Jeg ble større enn jeg noensinne har vært.

Annonse

Smaksprøvene vi har fått fra "Thor: Love and Thunder", avslører at Natalie Portman har gjennomgått en vanvittig, kroppslig transformasjon for rollen som Jane Foster/Mighty Thor.

I et ferskt intervju med Variety, avslører stjerna at hun aldri før har blitt bedt om å bygge muskler på samme måte.

I forkant av innspillingen, trente 41-åringen med personlig trener i 10 måneder, før hun fortsatte svettearbeidet gjennom hele innspillingen:

- Jeg ble definitivt større enn jeg noensinne har vært. Du innser at, 'Åh, det må være så annerledes, å vandre gjennom verden som dette.'

Annonse

Til tross for nye muskler, var fremdeles ikke Portman helt i mål; hun var fremdeles minst 20 cm lavere enn beskrivelsen av Mighty Thor. Hun måtte vokse, og det kjapt.

- Som en kvinne på 1,60 (m), er jeg usikker på om jeg noen gang kommer til å bli castet som en karakter på over 1,80 (m) igjen. Jeg satt virkelig pris på at folk så på meg som stor.

Les også: Nye bilder fra "Love and Thunder": Thor har offisielt skrotet pappakroppen

HARD JOBBING: Natalie Portman i "Thor: Love and Thunder".

Portman forteller lattermildt at regissøren og filmcrewet til slutt ble enige om å løse problemet på den aller enkleste måten:

- Vi øvde på scenen, de så hvor vi beveget oss, og så bygde de en høyere gangvei som jeg fikk gå på.

Videre røper stjerna at det såkalte "dekket" hennes skapte både latter og merkelige situasjoner på sett.

Annonse

- De kalte det et dekk (deck), men avhengig av aksenten hørtes det noen ganger ut som noe helt annet. Fordi, vi er alle barn...

Portman reiste seg deretter opp, og fniste mens hun demonstrerte hvordan Chris Hemsworth (Thor) måtte "krysse "dekket" så uanstrengt som mulig, med et unaturlig langt skritt - og hodet i vater.

- De måtte alle navigere rundt dekket mitt.

Til slutt innrømmer skuespilleren at hele opplevelsen, har gitt henne ny respekt for den fysiske jobben Hemsworth allerede har gjort i årevis for å se ut som Thor.

Annonse

- Det er en temmelig intens og disiplinert livsstil som skal til for å få det utseende. Chris jobber så, så hardt. Konstant, hver gang han har en pause, gjør han en eller annen form for trening...Det er også spising, badstuer, isbad og søvn, alt opplegget er for at alt skal se riktig ut. Det er en fulltidsjobb!

"Thor: Love and Thunder" har norgespremiere 6. juli - billetter og mer om filmen finner du her

Annonse