Bill Skarsgård i The Crow

"The Crow": Nyinnspillingens trailer er blodig og brutal

Filmweb
Publisert:
Sist oppdatert:

Bill Skarsgård, som fikk sitt gjennombrudd som klovnen Pennywise i "It"-filmene, er tilbake i nok en bekmørk rolle...

Annonse

Lionsgate har endelig sluppet den første traileren for "The Crow", nyinnspillingen av 1994-kultklassikeren med samme tittel.

I hovedrollen finner vi Bill Skarsgård som Eric Daven, en fyr som gjenoppstår fra de døde for å hevne seg på skurkene som tok livet av ham og kjæresten Shelly (FKA Twigs).

Den gotiske fantasyfilmen, opprinnelig basert på en tegneserie, skal lanseres på norske kinoer 23. august i år. Bak prosjektet står britiske Rupert Sanders, som har filmer som "Snow White And The Huntsman" og "Ghost In The Shell" på CV’n. Manuset er skrevet av Zach Baylin (“King Richard”) og Will Schneider.

– Det er en historie om kjærlighet, savn, sorg og hevn. Det er en stor ære å få vende tilbake til James O'Barrs ikoniske tegneserie og gi historien en stemme av i dag, har Sanders tidligere fortalt THR.

Bill Skarsgård og FKA Twigs i "The Crow".
Bill Skarsgård og FKA Twigs i "The Crow".

Den Alexander Proyas-regisserte originalversjonen av "The Crow" har satt sitt preg på filmhistorien. Filmens hovedrolleinnehaver Brandon Lee (sønn av Bruce Lee) mistet livet etter en ulykke med et skytevåpen under innspillingen, kun 28 år gammel. Den tragiske hendelsen overskygget både lanseringen og de gode anmeldelsene, og har siden sørget for en nærmest mytisk aura rundt filmen.

Se traileren for nyinnspillingen øverst i artikkelen.

"The Crow" har norgespremiere 23. august - legg til filmen i din huskeliste her

Annonse