Joker Folie a Deux
Foto: Tod Phillips/Instagram

Regissøren deler nye, fantastiske bilder fra "Joker: Folie à Deux"

Filmweb
Publisert:
Sist oppdatert:

Høsten kan ikke komme fort nok!

Annonse

Todd Phillips, regissøren av "Joker", har delt tre nye og etterlengtede bilder fra sin kommende oppfølger "Joker: Folie à Deux". Bildeserien ble postet på Phillips Instagramkonto i forbindelse med Valentinsdagen, og gir oss nok en sniktitt på Joaquin Phoenix og Lady Gaga som henholdvis Joker og Harley Quinn.

"Håper dagen din er fylt med kjærlighet", er regissørens beskrivelse av bildene - som er geotagget "Gotham City".

Se posten under:

Annonse

Bekmørke "Joker" gikk over all forventning i 2019, med trampeklappende anmeldere og skyhøye innspillingstall. Filmen håvet inn Oscar-nominasjoner, og Joaquin Phoenix' innsats som Arthur Fleck aka sikret ham den gjeve prisen for beste skuespiller.

Oppfølgeren "Joker: Folie à Deux", som nok en gang skal følge Phoenix i rollen som Batmans populære erkefiende, har fått lanseringsdato 4. oktober 2024 - nøyaktig fem år etter lanseringen av den første filmen.

Denne gangen får Phoenix selskap av selveste Lady Gaga i rollen som Harley Quinn, og det er forventet at filmen vil by på flere musikalske innslag. Så langt vet vi ikke hva handlingen vil by på, men Arkham Asylum skal visstnok spille en sentral rolle.

Gaga og Phillips har tidligere samarbeidet i "A Star is Born" fra 2018. Her bidro Phillips på produsentsiden, og Gaga mottok en Oscar-nominasjon for beste skuespillerinne - og en Oscar for beste originale sang. Nå blir det spennende å se henne ta steget inn i den mørkeste delen DC-universet. Vi har en slags magefølelse på at hun ble født til å gjøre akkurat denne rollen.

Annonse

Startskuddet for innspillingen av "Joker: Folie à Deux" gikk i desember 2022, og til tross for den langvarige streiken i Hollywood, har filmen holdt seg til den opprinnelige lanseringsdatoen. Høsten kan nesten ikke komme fort nok...

"Joker: Folie à Deux" kommer på kino 4. oktober i år - legg til filmen i din huskeliste her

Annonse