Ryan Gosling i The Fall Guy

Steven Spielberg elsker Ryan Goslings nye film: - Et høydepunkt for meg

Filmweb
Publisert:

"Schindlers liste"-regissøren gir tommel opp til Ryan Goslings kommende actionkomedie "The Fall Guy".

Annonse

Helt siden "Barbie" tok verden med storm, har Ryan Gosling vært på alles lepper. Og der har han planer om å forbli. 26. april er stjerna tilbake på lerretet i actionkomedien "The Fall Guy", en film som allerede har rukket å imponere - The one and only - Steven Spielberg.

Jepp.

De to støtte på hverandre under Golden Globe-utdelingen tidligere i år, og jammen viste det seg at regissørlegenden er blodfan av Goslings siste stykke arbeid.

- Jeg så Steven Spielberg gå i min retning, sa Gosling i et intervju med Variety.

Annonse

- Jeg kjenner ikke Steven Spielberg. Jeg trodde aldri i verden at han kom for å snakke med meg. Da han fortsatte å komme nærmere, trodde jeg at jeg visste hva som kom til å skje. Jeg kom til å peke på ham, og han ville si: "Ikke deg, bak deg", så det ville jeg ikke gjøre.

- Til slutt sa jeg: "Meg?", og han sa: "Ja, deg." Jeg sa: "Unnskyld, jeg trodde ikke du kom for å snakke med meg." Og jeg reiste meg, og han ga meg en klem og sa: "Jeg har akkurat sett "Fall Guy", og jeg elsket den."

- Fra nå av er det egentlig likegyldig hva som skjer fremover. Steven Spielberg likte den. Det var et høydepunkt for meg, sa Gosling.

Les også: 53 filmer vi gleder oss til i 2024

a man and a woman holding a bow and arrow
EKSER PÅ JOBB: Ryan Gosling og Emily Blunt i "The Fall Guy"., Foto: © Universal Studios. All Rights Reserved.

I "The Fall Guy", regissert av David Leitch ("Deadpool 2"), følger vi stuntmannen Colt Seavers (Gosling) som takker ja til å jobbe for en storstilt blockbuster, regissert av hans tidligere flamme (Emily Blunt). Når filmens stjerne sporløst forsvinner, bestemmer Colt seg for å finne ham, og vikles inn i et tvilsomt nettverk han ellers aldri ville ha satt foten i...

- Jeg er skikkelig spent på at folk skal få se den. Jeg synes virkelig det er en spesiell film, sa Gosling

a man wearing sunglasses
STUNTFYREN: Ryan Gosling i "The Fall Guy"., Foto: © Universal Studios. All Rights Reserved.

Videre forklarte 43-åringen at det er filmens fantastiske, og praktisk utførte, stunt som gjør at den skiller seg ut.

- Du kan merke forskjellen. Den er som et kjærlighetsbrev til filmer, filminnspillinger og folka som lager filmer... Den gir et helt unikt perspektiv på en sjanger av filmer vi alle elsker, et perspektiv du aldri før har sett, fra folka som faktisk lager den - og hvordan de i stor grad har blitt tatt for gitt.

"The Fall Guy", som har fått aldersgrense 12 år, kommer på kino 26. april og har, i tillegg til Gosling og Blunt, navn som Aaron Taylor-Johnson, Teresa Palmer, Hanna Waddingham og Stephanie Hsu på rollelista. Se traileren øverst i artikkelen.

Legg til filmen i din huskeliste her!

Annonse