Leonardo DiCaprio og Timothee Chalamet
Foto: NTB, NTB

Timothée Chalamet fikk råd av Leonardo DiCaprio

Publisert:
Sist oppdatert:

"Call Me by Your Name"-stjerna fikk livsveiledning av Oscar-vinneren.

Annonse

Timothée Chalamet (26) har vært på alles lepper siden han spilte hovedrollen i den moderne klassikeren "Call Me by Your Name", og det ser ikke ut til at stjernestatusen vil avta med det første.

Den unge skuespilleren (eventuelt manageren) har vært nøye med å plukke riktige filmer til CV'n, og hittil har han verken bommet profesjonelt- eller med skandaler på privaten.

Høsten 2022 prydet Chalamet, ene og alene, forsiden av britiske Vouge - en ære ingen annen mann hadde hatt før ham. Til magasinet røpet skuespilleren at selveste Leonardo DiCaprio (47), kremkongen av Hollywood, rådet ham til å leve etter følgende motto:

"Ingen harde stoffer og ingen superheltfilmer!"

Annonse

...vi har med andre ord ingen ny Wolverine i sikte her.

Chalamet og DiCaprio ble kjent under innspillingen av Adam McKays kritikerroste satire "Don't Look Up" (2021), og det skal ha vært på filmens første innspillingsdag at det dyrebare rådet ble videreført fra en legende til en annen.

Rørende, rett og slett.

I tillegg til Luca Guadagnino-regisserte "Call me by Your Name", har Chalamet tidligere spilt i filmperler som "Beautiful Boy", "Little Women" og "Lady Bird", samt sci-fi-blockbusteren "Dune".

Annonse

Amerikaneren vil også pryde kinoprogrammet fremover.

Neste film ut er Denis Villeneuves stjernespekkede "Due Part Two" (den nye, vanvittige traileren kom nettop!). Vi gleder oss også enormt til å se Chalamet tre inn i rollen som unge Willy Wonka i Paul Kings mørke opprinnelseshistorie, som etter planen skal lanseres 15. desember 2023.

Annonse