Dune: Part Two

En ny trailer for "Dune 2" er her - og den er FANTASTISK(!!!)

Publisert:

Mørkere, større, mer action!

Annonse

Warner Bros. har sluppet en ny trailer for "Dune: Part Two", og vi får en nærmere titt på hva vi har i vente i Denis Villeneuves episke sci-fi-oppfølger.

"Part Two" er basert på den andre halvdelen av Frank Herberts bestselgende roman, og følger Paul Atreides (Timothée Chalamet) og hans allianse med Fremen-folket, i kjølvannet av Harkonnen-klanens ødeleggelse av Atreides-huset.

Les også: Timothée Chalamet fikk råd av Leonardo DiCaprio

Dune: Part Two

EPISK: Timothée Chalamet og Zendaya i "Dune: Part Two".

Traileren teaser virkelig storslagne action-scener (den første filmen gjorde jobben med oppbygningen), og avslører at Paul går i bresjen som leder for Fremen-folket. De nye klippene introduserer også Christopher Walken som Emperor Shaddam IV.

Den første filmen, "Dune", ble lansert i 2021, og var basert på første halvdel av romanen med samme tittel. Til tross for en lite kinovennlig pandemi, ble filmen en enorm suksess - og i åpningshelgen spilte den inn mer enn noen annen Villeneuve-film (fyren kan bla opp med "Blade Runner 2049" og "Arrival", vi bare nevner det).

"Dune" fikk også en overveldende mottagelse, både av publikum og anmeldere, og filmen kapret hele ti av fjorårets Oscar-nominasjoner, blant annet for "Beste film" og "Beste visuelle effekter".

Annonse

Filmen nøt selvfølgelig også godt av sitt vanvittige cast, som glitrer i gull fra Timothée Chalamet til Oscar Isaac, Rebecca Ferguson, Charlotte Rampling, Stellan Skarsgård, Zendaya, Josh Brolin, Javier Bardem, Dave Bautista og Jason Momoa. Woah!

Se den nye traileren øverst i artikkelen.

"Dune: Part Two" har norgespremiere 1. november - legg til filmen i din huskeliste her

Annonse