Ricky Stanicky

"Alle elsker Mary"-regissøren er tilbake - se den vanvittige traileren for "Ricky Stanicky"

Filmweb
Publisert:

Zac Efron ansetter John Cena som sin falske bestevenn i Peter Farrellys komedie-comeback.

Annonse

Peter Farrelly, mannen bak legendariske komedier som "Alle elsker Mary" og "Dum og dummere", er endelig tilbake i sjangeren - og denne gangen har han fått med seg John Cena og Zac Efron i hovedrollene.

Filmen, som slippes på Prime Video 7. mars, har den aldeles njudelige tittelen "Ricky Stanicky" - og traileren lover en ellevill voksen-komedie vi ikke akkurat ser for mange av om dagen.

"Alt vi gjorde var å fortelle én løgn", hører vi Andrew Santinos karakter si i traileren.

"Hundrevis og hundrevis av ganger, over mange år", følger Efrons karakter opp.

Annonse

"Ricky Stanicky" følger tre barndomsvenner som finner opp en fjerde, falsk kompis, Ricky Stanicky, for å forklare "gutta-løgner" og slippe unna ansvar. Greia funker fett i 25 år... helt til den ikke gjør det lenger, og familiene deres begynner å lukte lunta. Trioen bestemmer seg, naturlig nok, for å dra løgnen enda lenger - og leier inn en skuespiller til rollen som Stanicky. En sabla god idé? Eller kanskje ikke?

"Ricky Stanicky" har hatt en bemerkelsesverdig lang og kronglete reise fra tegnebrett til lanseringsklar. Da verden først fikk høre om prosjektet, tilbake i 2010, var James Franco fyren som skulle spille tittelrollen. I 2012 droppet Franco ut, og ifølge The Hollywood Reporter skulle Joaquin Phoenix overta stafettpinnen. I et kort øyeblikk. I 2013 var nemlig "Joker"-skuespilleren strøket fra rollelista, Jim Carrey var ført inn, og siden ble det veldig stille rundt det hele. I 2022 kom omsider nyheten om at Farrelly skulle regissere, og at Efron og Cena var i forhandlinger om hovedroller. Det viste seg å bli en innertier for "Stanicky", og resultatet kan du altså se på strømmetjenesten Prime Video fra 7. mars.

Se traileren øverst i artikkelen!

Annonse