Ned Stark sitter på jerntronen med et sverd i hendene i HBO-serien Game of Thrones
Foto: HBO

"GoT"-spinoffen "The Hedge Knight" har fått lanseringsdato

Filmweb
Publisert:
Sist oppdatert:

Nå vet vi endelig litt mer om HBOs andre spinoff fra "GoT"-universet.

Annonse

Har du savnet en skikkelig storserie å se frem til? Da er det bare å juble nå! Fredag serverte Warner Bros. Discovery-sjefen David Zaslav endelig en oppdatering om den neste "Game of Thrones"-spinoffserien: "A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight".

"George R.R. Martin befinner seg i forproduksjonen av den nye spinoffen, A Knight of the Seven Kingdoms, som vil få sin premiere på Max sent i 2025", sa Zaslav ifølge The Hollywood Reporter.

Innspillingen har forventet oppstart i løpet av året, og før lanseringen kan fansen se frem til andre sesong av "House of the Dragon" og en rekke nye storserier, ifølge Zaslav.

"Når vi ser fremover, har vi en av de beste line-upene i HBOs historie. Det neste kvartalet, får vi "Hacks" og "House of the Dragon, etterfulgt av DC's The Penguin og den nye Dune-serien. Deretter, i 2025, vil vi kjøre i gang året med den nye sesongen av The White Lotus, etterfulgt av The Last of Us og Euphoria, bare for å nevne noen."

Annonse

THR skriver at HBO for øyeblikket arbeider med utviklingen av flere ulike idéer basert på GoT-universet, blant annet en prequel-serie med arbeidstittelen "Aegon's Conquest". Så langt er det imidlertid kun "House of the Dragon" og "The Hedge Knight" som har fått grønt lys.

Foto: HBO

Det var i januar 2021 at bransjeavisa Variety kunne avsløre at HBO snuste på en serie basert på George R.R. Martins tre kortromaner i "Tales of Dunk and Egg", som følger Ser Duncan the Tall og den fremtidige kongen Aegon V Targaryen, 90 år før handlingen i "Game of Thrones". Våren 2023 bekreftet Warner Bros. Discovery at "Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight" offisielt var på vei, og annonserte samtidig sammenslåingen av strømmetjenestene HBO Max og Dicovery+ til én giganttjeneste ved navn Max.

Beskrivelsen av serien, som ikke har forandret seg siden Warner Bros. Discovery først offentliggjorde den for et år siden, går som følger:

"Et århundre før hendelsene i Game of Thrones vandret to usannsynlige helter i Westeros... en ung og naiv, men modig ridder, Ser Duncan the Tall, og hans vesle følgesvenn, Egg. Satt til en tidsalder hvor Targaryen-linjen fremdeles sitter på jerntronen, og minnet om den siste dragen enda ikke har forlatt de levendes minner, venter store skjebner, mektige fiender og farlige situasjoner for disse usannsynlige og uforlignelige vennene."

Så langt er ingen skuespillere knyttet til den kommende serien, men prosjektet dras forhåpentligvis trygt i havn av "GoT" og "House of the Dragon"-produsentene Ryan Condal, Vince Gerardis og Ira Parker. Martin er også med på produsentsiden, i tillegg til å ha forfattet manuset.

Annonse

Den andre sesongen av "House of the Dragon" skal etter planen slippes i begynnelsen av sommeren, og utvider Targaryan-sagaen med åtte etterlengtede episoder.

Annonse