Skjermbilde av strømmetjenesten Max

HBO Max og Discovery+ har blitt til MAX: Dette er nytt på strømmetjenesten

Filmweb
Publisert:

Warner Bros. Discovery sin nye strømmetjeneste har HBO-serier, TVNorge-programmer, sport, filmer og mye mer! Nå er den tilgjengelig i Norge – og erstatter HBO Max og Discovery+.

Annonse

Den nye strømmetjenesten Max samler innhold fra HBO Max, Discovery+, og Eurosport på én strømmetjeneste. Lanseringen i Norge 21. mai gjør at vi er blant de første i Europa til å få tilgang til denne nye tjenesten, sammen med blant andre Sverige, Danmark og Finland.

Hvis du allerede abonnerer på HBO Max kan du logge deg inn på den nye strømmetjenesten med samme brukernavn og passord – og du beholder watchlisten din.

Hva er nytt?

På dag én har strømmetjenesten sluppet to etterlengtede nyheter: Den norske dramakomedien MILF of Norway, og årets største kinofilm Dune: Part Two.

Dune: Part Two

Timothée Chalamet i Dune Part Two
Foto: Warner Bros. Pictures

Den etterlengtede oppfølgeren til Denis Villeneuves (Arrival, Blade Runner: 2049) episke sci-fi-film sender oss enda dypere inn i Arrakis. I sin jakt etter hevn mot konspiratorene som ødela hans familie, står Paul Atreides foran et valg mellom sitt livs kjærlighet og universets skjebne. Han vil gjøre alt for å forhindre en fryktelig framtid kun han kan forutse.

De karakterene som overlevde eneren får selskap av Elvis-skuespilleren Austin Butler, Léa Seydoux (No Time to Die), Oscar-nominerte Florence Pugh og legenden Christopher Walken i toeren. Sci-fi-eposet har hittil blitt sett av over 340 000 nordmenn på kino, og var med god margin vårens største publikumsmagnet. Nå er den tilgjengelig for alle Max-abonnenter!

Annonse

MILF of Norway

Mariann Holes karakter Lene lener seg mot en stokk med bunaden trukket opp over rumpa i Max-serien MILF of Norway. En person står bak og fotograferer.

Mariann Hole og Trond Fausa Aurvåg spiller hovedrollene i denne humordramaserien, som blir lansert som Nordens første "Max Original". Vi følger en ganske vanlig familie, bestående av Lene, ektemannen Lars og tenåringssønnen Mons (Fridtjof Beer Roland).

Som mange andre kvinner i begynnelsen av 40-årene, kjeder Lene seg i ekteskapet, og ting blir ikke bedre når hun plutselig mister jobben. Hun bestemmer seg for å poste et lettkledd bunad-bilde av seg selv på nettstedet InsideFans, og innser snart at hun har truffet spikeren på hodet.

Bunadserotikk blir en greie, og Lene gleder seg over pengene, spenningen og friheten som kommer med sin nye, hemmelige hobby. Vil hun bli avslørt? Og hvem er det egentlig som ser på henne?

Annonse

Variert innhold

Max tilbyr kort sagt alt som var på HBO Max og Discovery+ tidligere – HBO-serier, Warner Bros-filmer og Max Originals, sammen med norske seerfavoritter som 71° nord, Kongen befaler og Neste sommer.

Sportsarrangementer

Filmweb kan absolutt mest om filmer og serier, men Max tilbyr også masse sport. Max gir eksklusiv tilgang til OL i Paris 2024, og dekningen er inkludert i alle abonnementspakker.

I tillegg kan man følge tennisstjernen Casper Ruud i Roland-Garros fra 26. mai, og følge andre internasjonale sportsbegivenheter som Grand Slams, PGA Tour, Tour de France og US Open.

Annonse

Abonnementspakker

Max tilbyr tre ulike abonnementspakker som passer forskjellige behov og budsjett:

  1. Basis med reklame - Dette er den rimeligste pakken og inkluderer annonser. Du kan strømme innhold på to enheter samtidig. Pris: 89 kr/mnd eller 890 kr i året.
  2. Standard - Gir mulighet til opptil 30 nedlastinger for offline-visning og strømmer uten reklame. Du kan strømme innhold på to enheter samtidig. Pris: 129 kr/mnd eller 1290 kr i året.
  3. Premium - Inkluderer opptil 100 nedlastinger, 4K-oppløsning og Dolby Atmos-lyd på enkelte titler. Du kan strømme innhold på fire enheter samtidig Pris: 159 kr/mnd eller 1590 kr i året.

I tillegg finnes det en sportspakke med Eurosport Norge og Eurosport+ som gir tilgang til blant annet sykkel, tennis og golf. Den koster 49 kr/mnd, og kan legges til den abonnementspakken du bruker.

Alle abonnementspakkene gir deg tilgang til OL-sendingene i sommer – du trenger ikke sportspakka for å se lekene på Max.

Annonse