Adam Sandler i Spaceman
Foto: Netflix

Se Adam Sandler som ensom astronaut i første trailer for "Spaceman"

Filmweb
Publisert:

På Netflix-filmens rolleliste står også stjerner som Carey Mulligan og Paul Dano.

Annonse

1. mars inviter Adam Sandler (57) oss til verdensrommet i sin nye Netflix-film "Spaceman".

I sci-fi-drametd får vi se stjerna som astronauten Jakub, og råkule Carey Mulligan som Lenka, kona han etterlot seg på jorda.

Den offisielle handlingen går som følger:

"Seks måneder inn i et isolert forskningsoppdrag til enden av solsystemet, innser Jakub at ekteskapet kanskje ikke venter på ham når han lander på jorda igjen. Desperat etter å redde forholdet til kona, tar han i mot råd fra Hanuš (Paul Dano), en mystisk edderkopp-liknende skapning som har holdt skjul i de mørke delene av skipet. De to jobber sammen for å forstå hva som gikk galt, før det er for sent..."

Annonse

Les også: 53 filmer vi gleder oss til i 2024

Adam Sandler i Spaceman
Foto: Netflix

"Spaceman" er basert på 2017-romanen med samme tittel, skrevet av den tjekkiske forfatteren Jaroslav Kalfař. Filmen er regissert av Johan Renck, mannen bak den prisbelønte serien "Chernobyl", og manuset er ført i pennen av Colby Day.

- Jeg ville virkelig at han skulle få spille ut en rolle som ikke hadde noe å gjøre med den Adam Sandler vi alle kjenner, sa regissør Renck i et nylig intervju med Netflix.

- Jeg tror ikke folk forstår at han, selv om han kan fremstå som morsom og søt og alt det der, er veldig intelligent, veldig smart og dyp. Alle disse kvalitetene kom til uttrykk i Spaceman. I mesteparten av filmen er Sandler alene på skjermen - eller deler scener med den mystiske skapningen som dukker opp på den siste etappen av det interstellare oppdraget hans.

"Spaceman"-forfatter Kalfař har allerede sett filmen, og er mektig imponert. I desember fortalte han Netflix følgende:

Annonse

- Jeg ble totalt satt ut da jeg så filmen... Jeg tror alle folk der ute som elsker rare ting, og rar kunst, forhåpentligvis vil bli henrykt over den.

"Spaceman" får sin verdenspremiere under filmfestivalen i Berlin i februar, før den lander på strømmetjenesten Netflix 1. mars.

Se traileren øverst i artikkelen!

Annonse