Jungelboken

Jungelboken

9 år
1 t. 45 min.
Eventyr / Action
Du må velge kinosted for å se visninger.
Filmen er tilgjengelig på streaming. Klikk her for å se hvor den kan streames.
Annonse
Plakat for 'Jungelboken'

Anmeldelser

Loading...

Foreløpig har ingen anmeldt Jungelboken
Premiere: 15.04.2016
Sjanger: Eventyr / Action
Manus: Justin Marks
Nasjonalitet: USA
Aldersgrense med begrunnelse: 9 år
Partier med mørk og utrygg stemning, truende skikkelser og faretruende situasjoner gjør at denne filmen får 9-årsgrense.
Språk: Engelsk
Produksjonsår: 2016
Distributør: The Walt Disney Company Nordic

Basert på Rudyard Kiplings tidløse historier og inspirert av Disneys klassiske, animerte film, kommer nå Jungelboken i en helt ny episk og eventyrlig live-action versjon.

Eventyret handler om Mowgli (Neel Sethi), en ung gutt som er oppfostret av en ulvefamilie, men som ikke lenger føler seg velkommen i jungelen når den fryktsomme tigeren Shere Khan (Idris Elba), som bærer arr fra Menneskene, sverger å eliminere det han ser som en trussel. Tvunget til å forlate det eneste hjemmet han noen gang har kjent, må Mowgli legge ut på en fengslende reise for å finne seg selv. Med på reisen har han sin mentor panteren Bagheera (Ben Kingsley) og den positive livsnyteren bjørnen Baloo (Bill Murray). På veien møter Mowgli jungeldyr som ikke akkurat vil hans beste, inkludert Kaa (Scarlett Johansson), en pytonslange som med sin forførende stemme og blikk hypnotiserer guttungen, og den overtalende King Louie (Christopher Walken), som forsøker å presse Mowgli til å avsløre hemmeligheten om den flyktige og dødelige røde blomsten: ild.
Jungelboken er vakkert laget i levende bilder, kombinert med fotorealistiske "CGI"-dyr og omgivelser, og den nyeste teknologien og historieforteller-teknikken er brukt for å ta publikum med inn i en magisk og frodig verden.

Det ville eventyret svinger inn på en kino nær deg 15. april.