Josh O'Connor and woman sitting in a car

Mothering Sunday

12 år
1 t. 44 min.
Drama
Du må velge kinosted for å se visninger.
Filmen er tilgjengelig på streaming. Klikk her for å se hvor den kan streames.
Annonse
Plakat for 'Mothering Sunday'

Hvorfor valgte Kinoklubben denne filmen?

For alle som liker et klassisk, britisk drama med store følelser, så er Mothering Sunday filmen som ikke vil skuffe på noe plan. Les mer

Christin Berg
Christin Berg Programdirektør i Nordisk Film Kino

Gi din vurdering:

Anmeldelser

Loading...

Foreløpig har ingen anmeldt Mothering Sunday
Premiere: 20.05.2022
Sjanger: Drama
Manus: Alice Birch, Graham Swift
Nasjonalitet: England
Aldersgrense med begrunnelse: 12 år
Denne filmen inneholder enkelte seksuelle skildringer. Den får derfor aldersgrense 12 år.
Språk: Engelsk
Produksjonsår: 2021
Distributør: Ymer Media

Filmpolitiet, NRK p3 - terningkast 5: «Vakre bilder, dyktig skuespill, eksepsjonelt god klipping og en sterk historie – «Mothering Sunday» er en filmopplevelse med potensial til å røske tak i meg.»

En vakker vårdag i 1924 kjører ekteparet Niven (Olivia Colman og Colin Firth) til forlovelsesfesten for naboens sønn, Paul (Josh O’Connor) og hans forlovede. Ingen vet at Paul i syv år har hatt et hemmelig, intimt forhold til Niven-familiens unge hushjelp, Jane (Odessa Young). Før han gifter seg med en kvinne fra sin egen klasse, bruker han formiddagen på et siste lidenskapelig møte med Jane. De vet begge at de aldri kan møtes igjen og at livene deres vil endre seg, men Jane har fortsatt ingen anelse om hvordan denne ene dagen vil påvirke resten av livet hennes.

Manusforfatteren av NORMAL PEOPLE, Alice Birch, har skrevet manuset, som er basert på Graham Swifts anerkjente og provoserende roman. Eva Husson har regissert Josh O’Connor, som spilte den unge prins Charles i THE CROWN and the Oscar-vinnerne, Olivia Colman (THE FATHER, THE CROWN) og Colin Firth (KONGENS TALE).

Se bildeserie