a landscape with lights and a ferris wheel

Lise & Snøpels - Venner for alltid

6 år
1 t. 20 min.
Barnefilm / Animasjon
Du må velge kinosted for å se visninger.
Filmen er tilgjengelig på streaming. Klikk her for å se hvor den kan streames.
Annonse
Plakat for 'Lise & Snøpels - Venner for alltid'

Anmeldelser

Loading...

Foreløpig har ingen anmeldt Lise & Snøpels - Venner for alltid
Premiere: 21.01.2022
Sjanger: Barnefilm / Animasjon
Nasjonalitet: Tsjekkia
Aldersgrense med begrunnelse: 6 år
Denne filmen inneholder noen mørke og dramatiske scener, og enkelte nifse skikkelser. Den får derfor aldersgrense 6 år.
Produksjonsår: 2021
Distributør: Selmer Media

Bli med på en uforglemmelig og magisk reise med Lise Mus og Snøpels Rev! En vakker og spennende historie om et usannsynlig vennskap som du sent vil glemme.

Etter en nokså uheldig hendelse nede på jorda, befinner en hissig liten mus ved navn Lise Mus seg plutselig i dyrehimmelen. Etter kort tid treffer Lise Mus på den sjenerte reven Snøpels Rev. Men hvor har hun sett ham før? Aha! Det var han som jaget henne ut i veien, så det er selvfølgelig hans skyld at de begge har havnet her! Av naturlige årsaker kunne de to aldri blitt venner nede på jorda, men for å lykkes på reisen gjennom denne merkelige nye verdenen så blir de to naturlig fødte fiendene nødt til å jobbe sammen. Og i dyrehimmelen, hvor dyr ikke lenger kan spise hverandre og hvor de er frigjort fra sine naturlige instinkter, oppdager Lise hvor mye hun faktisk har til felles med Snøpels. Sammen legger de ut på et fantastisk og uforglemmelig eventyr, og på veien utvikler de et ganske så vakkert og usannsynlig vennskap.

«Lise & Snøpels – Venner for alltid» er en rørende film om håp, mot og vennskap, om å overvinne sine frykter, og at alt ikke nødvendigvis er som du tror.

Filmen ble tatt ut til official selection i Annecy i år, den var nominert til beste animasjonsfilm i European Film Awards, og har vunnet en rekke priser på festivaler verden over.

Se bildeserie