Charlotte Rampling i The Sense of an Ending

The Sense of an Ending

12 år
1 t. 48 min.
Drama
Du må velge kinosted for å se visninger.
Filmen er tilgjengelig på streaming. Klikk her for å se hvor den kan streames.
Annonse
Plakat for 'The Sense of an Ending'

Hvorfor valgte Kinoklubben denne filmen?

Dette er en av de filmene som sitter i deg lenge etter at du har forlatt kinosalen. På typisk engelsk vis oppleves den dempet og beskjeden i starten, og til tider føler man nesten at det går litt sakte. Men etter hvert som man forstår mer og mer av forsiktige hint og underliggende betydninger blir man sugd inn i handlingen, nysgjerrig på å få vite mer om hva som egentlig skjedde. Les mer

Elisabeth Brinch
Elisabeth Brinch Leder i Filmweb Kinoklubb

Gi din vurdering:

Anmeldelser

Loading...

Foreløpig har ingen anmeldt The Sense of an Ending
Premiere: 02.06.2017
Sjanger: Drama
Nasjonalitet: England
Aldersgrense med begrunnelse: 12 år
Denne filmen inneholder en tematikk som kan virke forstyrrende på barn under 12 år.
Språk: engelsk
Distributør: SF Norge

Basert på en prisvinnende roman handler THE SENSE OF AN ENDING om at det vi husker fra ungdomstiden ikke nødvendigvis er til å stole på i ettertid. Særlig der hvor vi har vært sterkt følelsesmessig involvert, og vi har gjort ting som nyforelsket, eller som fryktelig sint og skuffet...

Tony Webster (Jim Broadbent) er nå skilt og pensjonert og lever et relativt rolig liv. En dag får han vite at moren til hans kjæreste på universitetet, Veronica, har etterlatt en dagbok til ham. Skrevet av hans beste venn, som ble sammen Veronica den gang etter Tony.

Tonys forsøk på å få tak i dagboken, som nå befinner seg hos hans tidligere kjæreste, får ham til å tenke over hva som skjedde den gang, da de var unge og i en virvelvind av hendelser.

Når han graver dypere i fortiden kommer alt tilbake til ham. Den første kjærligheten, det knuste hjertet, bedraget, angeren og skyldfølelsen. Orker Tony å se sannheten i øynene og ta ansvar for konsekvensene av de kanskje ikke så hederlige avgjørelsene han tok for så lenge siden...? Og hva var det som egentlig hente?

THE SENSE OF AN ENDING er et britisk drama av beste merke, regissert av mannen bak THE LUNCHBOX, med strålende skuespillere både i de unge og eldre rollene.