a person holding a dog

Meg 2: The Trench

12 år
1 t. 55 min.
Action / Komedie
Du må velge kinosted for å se visninger.
Filmen er tilgjengelig på streaming. Klikk her for å se hvor den kan streames.
Annonse
Plakat for 'Meg 2: The Trench'

Gi din vurdering:

Anmeldelser

Loading...

Foreløpig har ingen anmeldt Meg 2: The Trench
Premiere: 04.08.2023
Sjanger: Action / Komedie
Manus: Joe Hoeber, Eric Hoeber, Dean Georgaris
Nasjonalitet: USA
Aldersgrense med begrunnelse: 12 år
Denne filmen har en utrygg stemning og inneholder flere skildringer av haiangrep og mennesker i panikk. Den får derfor 12-årsgrense.
Språk: Engelsk
Produksjonsår: 2023
Distributør: Warner Bros. Discovery

Den er et spenningseventyr større en du kan tenke deg, og tar 2018-versjonen og skrur den til max, tar actionscenene til høyere høyder og dypere dybder, med flere enorme meger og så mye mer! Dykk ned i ukjent farvann med Jason Statham og det globale actionikonet Wu Jing mens de leder en dristig gjeng forskere på et utforskningsdykk ned i det dypeste havdypet. Reisen deres spinner ut av kontroll når en ondsinnet gruveoperasjon truer oppdraget deres og tvinger dem inn i en kamp for å overleve. Satt opp mot kolossale meger og nådeløse plyndrere, må heltene våre overgå, overliste og overvinne grusomme rovdyr i et pulserende kappløp mot tiden. Fordyp deg i årets mest intense kinoopplevelse med "Meg 2: The Trench" – der havdypet kun matches av nivået av ren, skjær spenning!

"Meg 2: The Trench" er regissert av Ben Wheatley ("Free Fire"), etter et manus av Jon Hoeber & Eric Hoeber ("Transformers: Rise of the Beast") og Dean Georgiaris ("Lara Croft: Tomb Raider - The Cradle of Life"), og en historie basert på romanen The Trench av Steve Alten.