Blue Beetle

8 nye filmer du kan se på kino nå!

Publisert:
Sist oppdatert:

Fra nybakte superhelter til Dracula og hjemsøkte hus - her er de ferskeste filmene du kan se på kino nå.

Annonse
The Last Voyage of the Demeter

Dracula - The Last Voyage of the Demeter

Premiere: Fredag 18. august
Sjanger: Skrekkfilm

André Øvredals nye skrekkfilm er basert på det fryktinngytende kapittelet "Captain’s log" fra Bram Stokers klassiske 1897-roman "Dracula", og følger den russiske seilskuta Demeters reise fra Karpatia til London.

Skipet er chartret av en mystisk adelsmann, og lasten består av 24 umerkede kasser. Mannskapet vet at kassene skal fraktes til England, men hva de inneholder vet ingen. Snart oppdager de at noe er galt. Veldig galt. Noe eller noen er om bord sammen med dem…

Billetter finner du her

Annonse
Blue Beetle (2023)

Blue Beetle

Premiere: Fredag 18. august
Sjanger: Action/Sci-Fi/Superheltfilm

Jaime Reyes er akkurat ferdig på universitetet, og vender hjem full av ambisjoner for fremtiden. Men "hjem" er ikke helt slik han forlot det. Mens han søker etter sitt formål i verden, blander skjebnen seg inn når Jaime uventet blir tildelt en eldgammel relikvie av utenomjordisk bioteknologi: Skarabéen.

Når skarabéen velger Jaime som sin symbiotiske vert, blir han skjenket en fantastisk rustning med uforutsigbare krefter. Rustningen kan gjøre de utroligste ting og forandrer Jaimes liv for alltid, idet han blir superhelten BLUE BEETLE.

Billetter finner du her

Annonse
Book Club Next Chapter

Book Club: The Next Chapter

Premiere: Fredag 18. august
Sjanger: Komedie

De fire bestevenninnene Diane, Vivian, Carol og Sharon returnerer i det neste kapittelet av "The Book Club". Denne gangen begir damene seg ut på en jentetur til Roma - den turen de alltid har hatt lyst til å reise på, men aldri fikk til.

Når Vivian (Jane Fonda) overrasker gjengen med at hun har blitt forlovet, bestemmer de seg for å holde utdrikningslaget i byen. Med noen uventede overraskelser på veien, blir turen garantert av den uforglemmelige sorten...

Billetter finner du her

Annonse

Haunted Mansion

Premiere: Fredag 11. august
Sjanger: Komedie

En av de mest berømte attraksjonene i Disney-parkene er spøkelseshuset "The Haunted Mansion", som har traumatisert barn helt siden den åpnet i Disneyland i 1969.

En ny familiefilm basert på det hjemsøkte herskapshuset er på vei, fra "Dear White People"-regissøren Justin Simien. Den handler om en kvinne og hennes sønn som ansetter en drøss "spirituelle eksperter" for å hjelpe dem med å bli kvitt overnaturlige husokkupanter.

Danny DeVito, Owen Wilson, LaKeith Stanfield, Tiffany Haddish, Jamie Lee Curtis og Rosario Dawson er blant skuespillerne i den spooky familiefilmen!

Billetter finner du her

Annonse
Greatest Days

Greatest Days

Premiere: Fredag 11. august
Sjanger: Drama/ Musikal

En universell og oppløftende historie om vennskap, der vi møter fem bestevenner i 1990-tallets England som idoliserer det samme guttebandet. 25 år senere lever vennene svært forskjellige liv og er spredt overalt, men bestemmer seg for å gjenforenes for en episk konsert med favorittbandet som en gang knyttet dem så tett sammen. Det blir en skikkelig jentetur som vekker mange minner og samtidig får dem til å se fremtiden med nye øyne.

"Greatest Days" er basert på Take That-musikalen «The Band» og inneholder alle bandets største hits. Take That-medlemmene Gary Barlow, Mark Owen og Howard Donald er også involvert i produksjonen.

Billetter finner du her

Annonse
Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Premiere: Onsdag 2. august
Sjanger: Animasjon

Denne uka vender Teenage Mutant Ninja Turtles tilbake i sin sjuende kinofilm, og for første gang låner ekte tenåringer ut stemmer til Raphael (Brady Noon), Michelangelo (Shamon Brown Jr.), Donatello (Micah Abbey) og Leonardo (Nicolas Cantu).

Etter å ha vært skjermet fra menneskenes verden i flere år, legger skilpaddene i vei for å vinne innbyggernes hjerter - i et håp om å bli akseptert som vanlige tenåringer gjennom heroiske handlinger...

Les også: Kowabunga! Se traileren for Seth Rogens Teenage Mutant Ninja Turtles-film

Billetter finner du her

Annonse
The Meg 2: The Trench

Meg 2: The Trench

Premiere: Fredag 4. august
Sjanger:

Stram dykkermaska, folkens! Jason Statham er tilbake i rollen som den fryktløse redningsdykkeren Jonas Taylor, og han har ikke mindre trøbbel å bryne seg på denne gangen.

Denne gangen er Taylor i ferd med å lede en dristig gjeng forskere ned i havdypet når en ondsinnet gruveoperasjon truer oppdraget. Kampen for å overleve er i gang, og heltene må overvinne giganthaier, plyndrere og grusomme rovdyr i et pulsernede kappløp mot tiden...

Les også: Jepp, haugevis av folk blir spist i første trailer for "The Meg 2"

Billetter finner du her

Annonse
Talk to Me

Talk to Me

Premiere: Fredag 4. august
Sjanger: Skrekkfilm

En vennegjeng leker seg med å påkalle de døde ved hjelp av en balsamert hånd. Adrenalinrushet når de lykkes blir raskt avhengighetsskapende, men når forsøkene går for langt, slipper forferdelige overnaturlige krefter løs og grensen til de dødes verden viskes ut...

Danny og Michael Philippou, tvillingbrødrene bak den suksessrike YouTube-kanalen RackaRacka, spillefilmdebuterer her som regissører og manusforfattere.

Les også: Tør du se traileren til skrekkfenomenet "Talk to Me"?

Billetter finner du her

Annonse