a person and a couple of girls looking at a book

A Man Called Otto

12 år
2 t. 5 min.
Drama / Komedie
Du må velge kinosted for å se visninger.
Filmen er tilgjengelig på streaming. Klikk her for å se hvor den kan streames.
Annonse
Plakat for 'A Man Called Otto'

Hvorfor valgte Kinoklubben denne filmen?

Her kommer Hollywood-versjonen av den svenske bestselgeren «En mann ved navn Ove», og i hovedrollen finner vi selveste Tom Hanks! Les mer

Elisabeth Brinch
Elisabeth Brinch Leder i Filmweb Kinoklubb

Gi din vurdering:

Anmeldelser

Loading...

Foreløpig har ingen anmeldt A Man Called Otto
Premiere: 20.01.2023
Sjanger: Drama / Komedie
Manus: David Magee
Nasjonalitet: USA
Aldersgrense med begrunnelse: 12 år
Denne filmen skildrer en mann med mentale utfordringer knyttet til sorg, og har elementer av forstyrrende tematikk som kan virke skremmende for de yngste. Filmen får derfor 12-årsgrense.
Språk: Engelsk
Produksjonsår: 2022
Distributør: SF Norge

«A Man Called Otto» er historien om Otto Anderson (Tom Hanks), en gretten gammel gubbe som ikke lenger ser meningen med livet etter tapet av kona. Helt til en livlig ung familie flytter inn i nabolaget.

Otto møter sin overkvinne i rappkjeftede Marisol. Hun utfordrer ham til å se livet fra en annen side, og blir starten på et usannsynlig vennskap som snur hans verden på hodet. A Man Called Otto er en hjertevarm og morsom historie om kjærlighet, tap, og livet – og viser at man noen ganger kan finne familie på de mest uventede steder.

«A Man Called Otto» er en dramakomedie basert på Fredrik Backmans kritikerroste, suksessrike roman «En mann ved navn Ove», og filmen ved samme navn.

Se bildeserie