Anna Karenina

Anna Karenina

11 år
2 t. 10 min.
Drama
Du må velge kinosted for å se visninger.
Filmen er tilgjengelig på streaming. Klikk her for å se hvor den kan streames.
Annonse
Plakat for 'Anna Karenina'

Anmeldelser

Loading...

Foreløpig har ingen anmeldt Anna Karenina
Premiere: 22.02.2013
Sjanger: Drama
Nasjonalitet: Storbritannia
Aldersgrense med begrunnelse: 11 år
Filmen inneholder enkelte skildringer av dramatiske ulykker som kan virke urovekkende på 7-åringer. Den får derfor 11-årsgrense.
Språk: Engelsk
Produksjonsår: 2012
Distributør: United International Pictures

Keira Knightley spiller tittelrollen i filmatiseringen av Leo Tolstojs store roman "Anna Karenina".

Anna Karenina er en storslagen ny filmversjon av Leo Tolstojs episke kjærlighetsroman. Filmen markerer det tredje samarbeidet mellom skuespillerinnen Keira Knightley og den anerkjente regissøren Joe Wright (Stolthet og fordom, Om forlatelse).

Denne tidløse fortellingen er evig aktuell, der den viser oss hvor mye vi mennesker er villige til å ofre for den store kjærligheten. Handlingen utspiller seg i 1800-tallets Russland. Vakre og sprudlende Anna Karenina (Knightley) har alt som hennes medsøstre kan drømme om. Hun er gift med Karenin (Jude Law), en høytstående embetsmann som hun har en sønn sammen med, og hennes sosiale status i St. Petersburg kunne nesten ikke vært høyere.

Alt er harmonisk, helt til hun mottar et et brev fra sin bror (Matthew Macfayden) som ber henne komme til Moskva. På togreisen dit blir hun kjent med den unge offiseren Vronsky (Aaaron Taylor-Johnson), og møtet slår gnister som ingen av dem klarer å ignorere.

Anna strever med å beholde fatningen når hun vender tilbake til St. Petersburg, men Vronsky nekter å gi slipp på henne og følger etter. De innleder en lidenskapelig affære, som skaper stor skandale i St. Petersburgs sositetskretser. Men velger Anna Karenina å forlate sin ektemann til fordel for den store kjærligheten, mister hun også sin sønn og sosial status.

Annonse

Se hvor du kan streame filmer og serier

Annonse
Annonse