3 millioner vil sparke Amber Heard fra "Aquaman 2"

NTB
Publisert:

En underskriftskampanje som ønsker å fjerne Amber Heard fra rollelisten i den kommende "Aquaman"-filmen er nå oppe i over tre millioner signaturer.

Annonse

Det melder People om underskriftskampanjen, som startet opp i 2020 da Johnny Depp selv ble fjernet fra "Fabeldyr"-filmfranchisen. Det er Johnny Depps pågående rettssak mot ekskona Amber Heard som har blåst nytt liv i aksjonen. Bare de siste dagene har det kommet én million nye signaturer, ifølge Newsweek.

Tirsdag morgen hadde 3,2 millioner undertegnet kampanjen "Remove Amber Heard from Aquaman 2" på Change.org, der begrunnelsen er at Heard "er blitt avslørt som en overgriper i hjemmet", og for at hun "systematisk skal ha gått til korstog for å ødelegge Depps karriere".

Les også: Megan Fox bekrefter at hun og Machine Gun Kelly drikker hverandres blod

Johnny Depp som Grindelwald i Fabeldyr: Grindelwalds forbrytelser/Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

MISTET JOBBEN: Johnny Depp måtte tre av som Grindelwald i "Fabeldyr"-franchisen, etter anklagene fra Heard.

Underskriftskampanjen, som kunstneren og forfatteren Jeanne Larsen står bak, ber nå Warner Bros. og DC Entertainment direkte om å fjerne Heard fra rollen som Mera i den kommende filmen "Aquaman and the Lost Kingdom", som skal ha premiere i 2023.

Warner Bros. har ikke besvart Peoples spørsmål om kommentar, men for snart et år siden uttalte en av "Aquaman"-produsentene, Peter Safran, i en Deadline-podkast at hans team "ikke brydde seg om press fra fansen".

Johnny Depp ble selv fjernet fra rollen i "Fabeldyr"-filmfranchisen da han tapte et injuriesøksmål mot avisen som beskrev ham som "koneplager", skriver Insider.

Se hvor du kan streame filmer og serier

Annonse

"Menn er ofre for vold i hjemmet, akkurat som kvinner. Dette må bli anerkjent", heter det videre på underskriftskampanjens side på Change.org.

Annonse