Endelig, her er traileren vi har ventet på!

Publisert:

Slik har du aldri sett Florence Pugh og Harry Styles før...

Annonse

Warner Bros. har sluppet den første traileren for Olivia Wildes kommende psykologiske thriller "Don't Worry Darling".

Traileren ble først avduket under CinemaCon forrige uke, men er nå ENDELIG tilgjengelig for oss vanlige, dødelige også.

I begynnelsen av traileren får vi se hovedrolleinnehaverne Florence Pugh ("Black Widow") og Harry Styles ("Dunkirk") kose seg, tett inntil hverandre i sengen. Duoen spiller et ungt ektepar som lever i et idyllisk, eksperimentelt samfunn i California-ørkenen på 50-tallet.

"Du og meg?", spør Pugh. "Alltid. Du og meg", svarer Styles.

Annonse

Videre hinter traileren om at Pughs karakter blir stadig mer mistenksom overfor ektemannen. Hun frykter at den tilsynelatende glamorøse bedriften han jobber for, kan skjule dystre hemmeligheter.

Ellers får vi en rekke glimt av dampende, intime scener mellom de to stjernene - som må sies å være blant de hotteste navnene man finner i bransjen akkurat nå. Her blir det action på spisebordet, baderomsvasken osv...vi bare nevner det.

Under CinemaCon-presentasjonen, kunne Wilde (38) avsløre at hun har hentet inspirasjon fra filmer som "The Matrix", "Inception" og "The Truman Show", og kaller "Don't Worry Darling" "et kjærlighetsbrev til filmer som flytter grensene for fantasien vår".

På scenen, under samme presentasjon, fikk Wilde overlevert en mystisk konvolutt. Den viste seg å inneholde rettspapirer om barnefordeling, i kjølvannet av regissørens skilsmisse fra sin tidligere ektemann Jason Sudeikis, som hun har to barn med. Det ryktes at Wilde forlot Sudeikis til fordel for den ti år yngre Styles (28) - som hun nå er kjæreste med.

Annonse

Uansett.

"Don't Worry Darling" skal etter planen lanseres på kino 23. september, og har i tillegg til Pugh og Styles, også Chris Pine, Gemma Chan og Olivia Wilde selv på rollelista.

Traileren finner du øverst i artikkelen.

Annonse